Penelope Cruz edusti upeana – raskauskiloista ei tietoakaan

Heinäkuun lopussa toisen lapsensa synnyttänyt näyttelijätär Penelope Cruz nähtiin torstaina huikeassa kunnossa uuden elokuvansa ensi-illassa.

Näyttelijätär Penelope Cruz nähtiin tällä viikolla kameroiden edessä naisen tähdittämän The Counselor -elokuvan ensi-illassa Lontoossa. Huomion elokuvalta varasti kuitenkin heinäkuun lopussa toisen lapsensa synnyttäneen näyttelijättären tyrmäävä ulkonäkö.

Piukkaan pitsiluomukseen pukeutunut timmi kaunotar hehkui onnellisen näköisenä kuvaajien eteen saapuessaan, eikä raskauskiloista näkynyt naisen vartalossa jälkeäkään.

Nainen on aiemmin kommentoinut pudottaneensa raskauden tuomia kilojaan muun muassa tanssin avulla.

– Rakastan balettia! Kuntosalilla käyminen on minusta vähän tylsää, mutta olen tottunut tanssiin ja sen kurinalaisuuteen. Se on rankkaa, mutta paljon hauskempaa, tähti kommentoi esikoisensa syntymän jälkeen Momtastic-julkaisussa.

39-vuotias Cruz ja hänen näyttelijämiehensä Javier Bardem saivat toisen lapsensa heinäkuun loppupuolella. Pariskunnan esikoinen, Leonardo-poika, sai seurakseen Luna Encinas Cruz -nimisen tyttövauvan.

Penelope synnytti tyttärensä Madridissa samana päivänä kuin herttuatar Catherine ja prinssi William saivat esikoispoikansa Georgen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja