Pelicansin hurjastelu SM-liigassa jatkuu – tuoreella vahvistuksella NHL-taustaa

Jääkiekon SM-liigan viime kauden hopeajoukkue Lahden Pelicans on tehnyt yhden vuoden sopimuksen tshekkipuolustaja Filip Kralin, 23, kanssa. Seura tiedotti hankinnasta perjantaina.   

Kral saapuu Lahteen Pohjois-Amerikasta, jossa hän edusti viimeiset reilut kaksi kautta Toronto Maple Leafsin organisaatiota. Valtaosa ajasta meni AHL:ssä, mutta NHL-otteluitakin kertyi vyölle kaksi. 

– Olemme tarkkailleet Kralia jo parin vuoden ajan. Hän on kiekollisesti taitava hyökkäävä puolustaja, joka tuo lisää osaamista erityisesti erikoistilannepelaamiseemme, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi tiedotteessa.

Aiemmin Kral on kiekkoilut muun muassa kotimaansa pääsarjan Kometa Brnossa, jossa hän juhli myös Tshekin mestaruutta keväällä 2017. 

Pelicans on hankkinut tänä kesänä useita korkean profiilin vahvistuksia, muun muassa hyökkääjät Ryan Laschin ja Lubos Horkyn sekä puolustajat Michal Jordanin ja Mikko Niemelän.  

Pelicansin Tommi Niemelältä upea ele makean voiton hetkellä – tämä osoittaa kunnioitusta Ilvestä kohtaan 0:15
Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä teki upean eleen makean voiton hetkellä viime kevään pudotuspeleissä – tämä osoitti kunnioitusta Ilvestä kohtaan.

Lue myös:

    Uusimmat