Pelicans vahvistaa valmennustiimiään Suomen mestarilla: "Tuo paljon tietotaitoa ja osaamista"

Jääkiekon Liigan Pelicans on vahvistanut valmennustiimiään alkukaudesta Mestiksessä Kiekko-Vantaata luotsanneella Jesse Wellingillä. Pelicans tiedotti aiheesta torstaina.

Wellingin sopimus Pelicansin kanssa kattaa loppukauden. Welling ja Kiekko-Vantaa purkivat aiemmin torstaina sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Hän teki valmennusdebyyttinsä kaudella 2011-2012 JyP:n apuvalmentajana. JyP voitti tuolloin Suomen mestaruuden. Welling toimi tämän jälkeen apuvalmentajan tehtävissä Rauman Lukossa seitsemän kauden ajan ennen Kiekko-Vantaa -pestiä.

– Vantaalla tilanne ajautui siihen pisteeseen, että näin kaikkien osapuolten kannalta parhaaksi ratkaisuksi siirtyä sivuun. Sen päätöksen jälkeen hyvin nopealla aikataululla ilmeni mahdollisuus tulla Lahteen ja Pelicansiin hommiin. Organisaatiossa on entuudestaan tuttuja ihmisiä, joiden kanssa on aiemminkin keskusteltu mahdollisuudesta työskennellä täällä. Olen pettynyt siihen, miten asiat menivät Vantaalla, mutta samaan aikaan todella tyytyväinen tästä mahdollisuudesta mikä aukeni, Welling kommentoi Pelicansin tiedotteessa.

– Welling on erittäin hyvä valmentaja, joka tuo paljon tietotaitoa ja osaamista Pelicansiin. Nuoreksi mieheksi Wellingiltä löytyy paljon kokemusta ja myös näkemystä, mitä voittava jääkiekko vaatii, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat