Pelaajayhdistys ja SM-liiga järjestävät All Star -ottelun

Suomen jääkiekkoilijat ja SM-liiga kokeilevat helmikuun 2. päivä Helsingin jäähallissa uutuutta. Vaikka pelaajat ja osin jääkiekon kuluttajatkin ovat julkisuudessa vähän valittaneet tarjonnan runsautta, kiinnostanee All Star -ottelu kuitenkin jääkiekkojännäreitä.

Pelaajat Idän ja Lännen joukkueisiin valittiin MTV3:n järjestämällä yleisöäänestyksellä. Kaikkiaan 24619 henkilöä halusi vaikuttaa joukkueiden kokoonpanoihin.

SM-liigan joukkueet oli äänestyksessä jaettu maantieteellisesti kahteen lohkoon. Idän joukkueen muodostavat HIFK:n, Jokerien, JyP HT:n, KalPan, Kiekko-Espoon ja SaiPan pelaajat ja Lännen joukkueen HPK:n, Ilveksen, Lukon, Tapparan, TPS:n ja Ässien pelaajat.

Idän All Star -joukkueen ykköskentälliseksi tuli valituksi seuraavat pelaajat (suluissa seura ja äänimäärä): Maalivahti: Ari Sulander (Jokerit 1498), pakit: Mika Strömberg (Jokerit 763) ja Waltteri Immonen (Jokerit 455), hyökkääjät: Petri Varis (Jokerit 2223), Otakar Janecky (Jokerit 1690) ja Kimmo Salminen (JyP HT 1075).

Lännen ykköskentälliseen yleisö valitsi seuraavat pelaajat: Maalivahti: Jani Hurme (TPS 2251), pakit: Hannu Virta (TPS 1110), Kimmo Timonen (TPS 357), hyökkääjät: Raimo Helminen (Ilves 1112), Kimmo Rintanen (TPS 767) ja Antti aalto (TPS 759).

Lännen joukkueen johtajana on Lasse Heikkilä ja valmentajina Kalevi Numminen ja Vladimir Jursinov. Itä luottaa Pentti Mikkilään ja valmentajina Pekka Tapaniin ja Leo Äikäkseen.

Pelaajien, Jokereiden Petri Variksen ja Ilveksen Raimo Helmisen, mielestä All Star -ottelu on mukava välipala kesken liigakiireidenkin.
-Toivottavasti tulee paljon maaleja ja paljon yleisöä. Tällaisessa ottelussa on turha puristaa mailaa, totesivat pelaajat. Ottelun erätauoilla on vielä yleisönviihdykettä, kun liigan parhaat kilpailevat luistelunopeudessa ja lämärin kovuudessa.
(STT)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja