Pelaajatunnelista kuvattu video puhuttaa: juonittelivatko Real Madrid -tähdet vieressä seissyttä joukkuekaveria vastaan? "Älä syötä hänelle"

1:36
Real Madrid nousi Borussia Mönchengladbachia vastaan kahden maalin takaa tasoihin.

Ranskalaisen TF1-kanavan jalkapalloaiheinen Telefoot-ohjelma poimi Borussia Mönchengladbachin ja Real Madridin välisen Mestarien liiga -ottelun tauolta keskustelun, joka puhuttaa ainakin Espanjassa.

Aiheesta ovat uutisoineet muun muassa AS ja Marca.

Videolla Real Madridin ranskalaishyökkääjä Karim Benzema käy keskustelua Ferland Mendyn kanssa pelaajatunnelissa ennen toisen puoliajan alkua. Real oli tuossa vaiheessa 0–1-tappiolla.

– Hän tekee mitä lystää. Älä syötä hänelle, hän pelaa meitä vastaan, Benzeman kerrotaan sanovan maanmiehelleen.

Benzema ei mainitse ketään nimeltä, mutta hänen uskotaan kohdistaneen kommenttinsa kolmatta kautta Madridissa pelaavaan Vinicius Junioriin, jonka kanssa Mendy pelasi samalla laidalla.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen. Benzema ja Mendy ovat videolla oikeassa reunassa. Vinicius Junior on numero 20.

Benzema ja Mendy kävivät keskustelunsa ranskaksi, joten 20-vuotias brassihyökkääjä ei ymmärtänyt sanaakaan, vaikka seisoi aivan ranskalaiskaksikon lähellä.

Toisella puoliajalla Mendy syötti pallon Vinicius Juniorille kolme kertaa, kun pallo liikkui toiseen suuntaan kaikkiaan yhdeksän kertaa.

Real-luotsi Zinedine Zidane vaihtoi Vinicius Juniorin pois kentältä noin 20 minuuttia ennen ottelun loppua. Real oli jäänyt hetkeä aiemmin jo kahden maalin takaa-ajoasemaan, mutta espanjalaisjätti nousi lopulta 2–2-tasatulokseen Benzeman ja Casemiron maaleilla ottelun loppuhetkillä.

Oman lisämausteensa tapaukseen tuo se, että Vinicius Junior kertoi vain muutama viikko sitten pitävänsä Benzemaa idolinaan.

– On nautinto pelata hänen rinnallaan, hän on yksi parhaista pelaajista täällä. Siitä lähtien, kun tulin tänne, hän on auttanut minua pysymään kentällä rauhallisena ja valitsemaan oikean vaihtoehdon, brasilialaispelaaja sanoi Real Madrid TV:n haastattelussa Daily Mailin mukaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja