Peaches Geldof: Mallimaailman tatuoitu kaunotar vihaa kuviaan

Mallina, toimittajana ja seurapiirineitona tutuksi tullut Peaches Geldof on viitannut kintaalla mallimaailman perinteisille kauneusihanteille. Nainen on koristellut ihonsa kymmenin tatuoinnein, jotka juhlistavat hänen elämänsä merkittäviä hetkiä ja ihmisiä. Nyt tähti on ilmoittanut katuvansa kuviaan. Geldof syyttää isäänsä liian lepsusta kasvastuksesta.

Peaches Geldof, 22,on englantilainen seurapiirineito ja toimittaja, joka on tullut tunnetuksi myös mallintöistään. Nainen on muusikko Bob Geldofin tytär.

– Minua inspiroivat rakkaus, taide ja musiikki. Ne ovat elämän ainoat puhtaat asiat, Geldof kommentoi vuonna 2008.

Samassa haastattelussa hän kertoi haluavansa naimisiin nuorena. Toive toteutui jo samana vuonna, kun Geldof meni naimisiin muusikko Max Drummeyn kanssa. Pari ilmoitti olevansa hyvin onnellinen yhdessä, mutta erosi äkisti jo vuonna 2009. Myöhemmin Geldof on kertonut avioliiton olleen pelkkä julkisuustemppu.

Vaikuttava työhistoria – ja potkut

Peaches kirjoitti kolumnia brittiläiseen Elle-lehteen vuosina 2004-2005. Hän on kirjoittanut myös The Daily Telegraphiin ja The Guardianiin, sekä kuukausittaista kolumnia kriitikoiden ylistämään Nylon -lehteen. Neidolla on ollut myös useita omia tv-ohjelmia, kuten Peaches Geldof: Teenage Mind vuonna 2005, sekä Peaches Geldof: Teen America vuonna 2006. Tänä vuonna hän sai jälleen uuden tv-ohjelman, OMG with Peaches Geldofin.

Catwalk -debyyttinsä nuori nainen teki vuonna 2007 Lontoon muotiviikoilla. Samana vuonna hän pääsi esittelemään Marilynin vaatekaapin sisältöä Hello! -lehteen. Nuoren naisen tyyli on vaihdellut vuosien varrella hillitystä muodin seuraamisesta aina hyvinkin rock-henkisiin vaatekappaleisiin.

Vuonna 2009 Peaches pääsi poseeraamaan teini-ikäisille suunnatun alusvaatemalliston mainoskuvien kasvona. Neidon tatuoitu iho pääsi oikeuksiinsa provosoivissa poseerausasennoissa. Tehtävä loppui kuitenkin lyhyeen: neito erotettiin päihdesekoilujen ja nettiin levinneiden alastonkuvien takia.

Tatuointitarinoita

Peachesilla on useita tatuointeja, joita hän ei piilottele. Kaksikymppisenä neidolla oli jo 20 kuvaa ihollaan.

– Juhlistan niillä elämääni. Minusta on uskomatonta, että ihollani voi olla jotakin ihmisestä, ajasta tai paikasta muistuttavaa, nainen kommentoi tuolloin nowmagazine.co.uk -sivustolla.

Naisella on muun muassa polvesta rintaan ulottuva päivänkakkaraketju. Vasemmassa kädessään Peachesilla on 'Ex Valentine' -teksti, jonka uskotaan olevan omistettu naisen entiselle ihastukselle, The Horrors -bändin nokkamies Faris Badwanille. Mies on ollut innoituksena myös toiselle kuvalle: kirjalle, jonka yllä roikkuu hirttosilmukka. Peachesin mukaan se merkitsee, että "mies omistaa hänet".

Selässään Geldofilla on lyriikkaa Nick Caven kappaleesta Into My Arms: tämä kuva on kunnianosoitus ex-rakkaudelle, Frederick Macphersonille. Lontoolainen tatuoija Dan Gold, joka on vastuussa lyriikan kuvaamisesta naisen selkään, on selventänyt tatuointien merkitystä,

– Kyyhkyt lantiolla ovat rakkauden ja pelikortti hyvän onnen symboli. Pataässä kuvaa ulkopuolisena olemista, kuva löytyy hänen oikeasta kädestään. Enkelinsiipi-tatuointi näyttää, että jokainen tyttö näkee itsensä pienenä enkelinä, Gold sanoo.

Geldofilla on lisäksi yksisarvinen vasemmassa reidessään, parhaan ystävänsä nimikirjaimet "salaisessa paikassa", ja ystävänsä Fifin nimi oikeassa nilkassaan. Vasemmassa ranteessa Peachesilla lukee "Max", ja kaulassaan hänellä on P-kirjain rusetin ja enkelinsiipien kera.

Oikeassa kyynärvarressa naisella on ehjä sydän ja vasemmassa kädessä taas murtunut sydän. Vasempaan käteen on tatuoitu myös muusikko Jordan Bunney Kinneyn nimi, sekä ruusun terälehtiä ja krusifiksi. Oikeassa pakarassa Peachesilla on myös sydän: vasemmasta säärestä löytyy käärme.

Ensimmäiset tatuointinsa 14-vuotiaana ottanut nainen on nyt ilmoittanut katuvansa tatuointejaan. Seurapiirijulkkis syyttää isäänsä liian lepsusta kasvatuksesta.

– 14-vuotiaalle tytölle ei pitäisi antaa lupaa tatuoimiseen. Ensimmäiset tatuointini olivat kuin vankilatatuointeja. Tulin vastikään siihen lopputulokseen, että kadun niistä jokaista. Minulla on monta hirveää tatuointia. Jotkut niistä ovat kammottavia. Jos voisin saada uuden ihon, ottaisin sen, Geldof kertoo.

MTV3/Helmi

Lähteet: wikipedia.com, gawker.com, celebitchy.com, nowmagazine.co.uk, vanishingtattoo.com, dailymail.co.uk, thesun.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja