Pauligin Sirkku Boström sai ruokatoimittajien ideasipulin

Kotitaloustoimittajat Kympit ry on myöntänyt vuoden ideasipuli -tunnustuksen Pauligin kuluttaja- ja asiakaspalvelun tuotetiedottajalle Sirkku Boströmille. Yhdistys on vuodesta 1991 lähtien palkinnut ideasipulilla henkilöitä ja yhteisöjä, jotka ovat antaneet tuoreen tai idearikkaan panoksen ruokakulttuurin hyväksi.

- Sirkku Boström tuntee suomalaisen kahvikansan pulmat ja toiveet sekä suomalaisen kahvi- ja kahvilakulttuurin kehityksen. Hän on ohjannut ruokatoimittajia espresson, cappucinon ja latten saloihin ja toiminut taustavaikuttajana uusien trendien luomisessa median väliityksellä, sanoo Kymppien puheenjohtaja Aila Pakarinen.

Kotitaloustoimittajat Kympit ry:n jäseninä on 36 erikoistoimittajaa. He ovat koulutukseltaan kotitalousopettajia, kasvatustieteiden, elintarviketieteiden tai maatalous- ja metsätieteiden maistereita. Yhdistyksen tavoitteena on edistää suomalaista ruokakulttuuria ja välittää ajankohtaista tietoa ruuanvalmistukseen, ravitsemukseen ja kodinhoitoon liittyvistä asioista.

(MTV3-Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja