Paul McCartneylta yllättävä paljastus Beatles-muusikoiden nuoruudesta: ”Olihan se aika rivoa”

Paul McCartney marssi aseita vastaan: Ystäväni kuoli aseellisen väkivallan seurauksena 0:40

Paul McCartney ja John Lennon viettivät iltaa erikoisella tavalla.

VIDEO: Paul McCartney osallistui aseiden vastaiselle marssille New Yorkissa maaliskuussa.

The Beatles-legenda Paul McCartney paljastaa, että hän ja John Lennon masturboivat yhdessä ystäviensä kanssa ennen kuin heistä tuli kuuluisia.

– Olimme porukalla Johnin luona. Sen sijaan, että olisimme vain juoneet itsemme humalaan ja bilettäneet, istuimme tuoleissa pimeässä ja joku alkoi masturboida, joten me kaikki aloimme.

Paikalla oli McCartneyn ja Lennonin lisäksi kolme Lennonin ystävää. Jokainen pojista huuteli nimiä, jotka tarjosivat inspiraatiota. McCartneyn mukaan ainakin Brigitte Bardot’n nimi mainittiin.

McCartneyn mukaan tapahtuma jäi yhteen tai kahteen kertaan. Siihen aikaan asiaa ei pidetty kovin ihmeellisenä, mutta nykyään McCartney ajattelee toisin.

– Olihan se aika rivoa, kun sitä ajattelee. On niin monia asioita, joita lapsena teki ja joista jälkeenpäin ajattelee, että teimmekö me todella sen. Mutta se oli harmitonta hauskanpitoa. Ei se satuttanut ketään.

McCartney puhui haastattelussa myös siitä, millaista The Beatlesin kiertue-elämä todella oli. Muusikon mukaan seksiä ja bändäreitä riitti, mutta varsinaisia orgioita ei hänen tietääkseen harrastettu.

Tosin kerran Las Vegasissa McCartney vietti yön kahden prostituoidun kanssa.

– Se oli mahtava kokemus. Sen lähempänä orgioita en ole koskaan ollut.

Lue myös:

    Uusimmat