Paul McCartney parantui viruksesta – vahvisti uudet konserttipäivät

Paul McCartney on vahvistanut sairauden takia peruuntuneiden keikkojensa uudet päivämäärät ja kertonut voivansa tällä hetkellä hyvin. 

Beatles-legenda Paul McCartney joutui viime kuussa perumaan konserttejaan Aasiassa, kun hän sairastui sitkeään virukseen. Muutama viikko sitten rock-veteraani ilmoitti myös seitsemän Yhdysvaltojen konsertin peruuntumisesta terveydentilansa takia.  

Viime viikolla 72 vuotta täyttänyt ex-beatle on nyt vahvistanut, että uudet konsertit peruuntuneiden tilalle on aikataulutettu syys- ja lokakuulle. Keskeytynyt Amerikan kiertue sen sijaan tulee jatkumaan Albanysta 5.7.

Sir McCartney lisäsi YouTube-kanavalleen videon, jossa kuvaili vointiaan faneilleen ja vahvisti peruuntuneiden konserttien uudeksi ajankohdaksi tulevan syksyn.

– Hei, mitä teille kaikille kuuluu? Ihmiset ovat kyselleet minulta kuinka voin. Voin hyvin, paljon kiitoksia kysymästä. Perutut konsertit on aikataulutettu uudelleen syys- ja lokakuulle, joten tulkaa katsomaan meitä silloin, mies sanoo videolla.  

Muusikkolegenda vietti toukokuussa kuusi päivää tokiolaisessa sairaalassa sairastuttuaan virustulehdukseen. 






Lue myös:

    Uusimmat