Paul McCartney on kuollut? Kokosimme huikeimmat salaliittoteoriat!

Listasimme suosittuja salaliittoteorioita. Mikä seuraavista on suosikkisi?

Area 51

Salaliittoteorian mukaan vuonna 1947 avaruusalus rysähti Roswelliin Yhdysvalloissa. Viranomaiset ensin myönsivät, sitten kielsivät UFOn pudonneen maahan. Virallinen selitys on, että Roswelliin putosi säähavaintopallo. Salaliittoteoreetikkojen mukaan paikalla on myös tehty avaruusolioiden ruumiinavauksia.

Vuonna 2013 CIA tunnusti, että alue nimeltä Area 51 on olemassa.

Elvis elää

Salaliittoteorian mukaan Elvis lavasti oman kuolemansa ja kuoli oikeasti 1990-luvulla. 

Kuukävely

Ihminen ei käynyt kuussa vuonna 1969. Teorian mukaan kuukävely kuvattiin studiossa. Teoriaan uskovien mukaan taivaalla ei ole tarpeeksi tähtiä, ja Kuun pintaan isketty lippu liikkuu oudosti.

AIDS

Tohtori William Campbell Douglassin teorian pohjalta syntynyt salaliittoteoria väittää, että ihminen loi AIDSin laboratoriossa aseeksi ja ylikansoituksen suitsimiseksi.

Reptiliaanit

Teorian mukaan muotoaan muuttavat avaruusolennot elävät jo keskuudessamme, esiintyvät ihmismuodossa ja havittelevat maailmanherruutta.

JFK

Lee Harvey Oswald ei tappanut John F. Kennedyä vuonna 1963. Ampujia oli useampia, ja todellinen tekijä pääsi pakoon.

Salaiset tv-mainokset

Televisiot tarkkailevat ihmisiä mikrofonien ja kameroiden avulla. Televisiossa esitetään "mikromainoksia", joita silmä ei ehdi havaita. Ne vaikuttavat käytökseemme.

Kemikaalivanat

Tämän salaliittoteorian mukaan lentokoneet suihkuttavat ilmaan kemikaaleja tuntematonta tarkoitusta varten. Tarkoituksena on mahdollisesti lisätä sairauksia.

Philadelphia-koe

Salaliittoteoreetikkojen mukaan vuonna 1943 Yhdysvaltain laivasto teki kokeen, jossa taistelulaiva onnistuttiin muuttamaan näkymättömäksi. Joidenkin teorioiden mukaan koe meni pieleen, jolloin laiva matkusti ajassa ja paikassa. Tämä johti miehistön loukkaantumiseen.

Paul McCartney on kuollut

Teorian mukaan Paul McCartney kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 1966. Hänet korvattiin miehellä, joka näyttää ja kuulostaa samalta. Teoreetikkojen mukaan on outoa, että legendaarisen Abbey Road -levyn kannessa Paul on ainoa, joka kulkee ilman kenkiä; Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band -levyn kannessa taas on basson muotoinen suruseppele. McCartney soittaa bassoa.

Teoreetikkojen mukaan John Lennon toteaa "Paul on kuollut mies, kaipaan häntä, kaipaan häntä", jos I'm So Tired -kappaletta soittaa väärin päin.


Shakespearen identiteetti

Shakespearen elämästä on suhteellisen vähän tietoa. Salaliittoteoriat hänen todellisesta identiteetistään ovat suosittuja.

Jeesuksen lapset

Jeesus ja Maria Magdaleena menivät naimisiin. Jeesuksen jälkeläisiä elää keskuudessamme. Esimerkiksi suosittu teos Da Vinci -koodi tutkii tätä teoriaa.


Lue myös:

    Uusimmat