Patrik Laine sai hurjan tällin päähän

Patrik Laine koki kovia Calgary-ottelun viime minuuteilla.

Jääkiekon NHL:ssä Columbus Blue Jackets otti järjestyksessään toisen voittonsa tällä kaudella, kun se kaatoi kotikaukalossaan Calgary Flamesin maalein 3–1.

Columbuksen tehopelaajia olivat Justin Danforth ja Zach Werenski, jotka kumpikin tekivät ottelussa pisteet 1+1. Calgaryn ainokaisen viimeisteli Elias Lindholm alivoimalla Mikael Backlundin syötöstä.

Columbuksen suomalaishyökkääjä Patrik Laine koki ottelun viimeisillä sekunneilla kovia. Calgaryn Rasmus Andersson taklasi kyynärpäällä Lainetta päähän. Andersson sai tilanteesta viiden minuutin rangaistuksen ja ottelurangaistuksen. NHL:n verkkosivujen mukaan ottelun jälkeen ei ollut heti tiedossa oliko suomalainen loukkaantunut tilanteessa.

Katso tilanne alla olevalta videolta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Laine jäi ottelussa pisteittä. Tapparan kasvatti laukoi kerran ja sai jääaikaa 19 minuuttia.

New Jerseylle jatkoaikavoitto, Haula sivussa

New Jersey Devils otti New York Islandersista 5–4-vierasvoiton jatkoajalla.

New Jerseyn ykkösnimi oli Jack Hughes, joka oli yhtä vaille jokaisessa joukkueensa maalissa mukana ja nappasi tehot 2+2. Dougie Hamiltonin avauserässä syntynyt maali oli ainoa, jossa Hughes ei ollut mukana.

Islandersin tehopelaaja oli Kyle Palmieri, joka syötti kolme maalia.

New Jerseyn suomalaishyökkääjä Erik Haula oli sivussa loukkaantumisen vuoksi. Porilainen oli pelannut New Jerseyn kauden kolme ensimmäistä peliä, mutta oli nyt sivussa. Haula oli ollut sivussa myös joukkueen harjoituksista Florida Panthersia vastaan pelatun ottelun jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat