Parrasvaloihin palaava Mikael Gabriel paljastaa, mitä vuoden tauon aikana tapahtui – hurahti yllättäviin urheilulajeihin

14:50
Parrasvaloihin palannut Mikael Gabriel kertoo Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa, mitä vuoden tauon aikana tapahtui

Artisti Mikael Gabriel kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa innostuneensa vuoden mittaisen taukonsa aikana golfista ja nyrkkeilystä.

Vuoden tauon jälkeen parrasvaloihin palaava artisti Mikael Gabriel vieraili maanantaina MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa. Taukonsa aikana hän piti matalampaa profiilia myös sosiaalisessa mediassa, ja muutos entiseen oli melkoinen.

– Ekat kolme kuukautta oli vaikeat. En silloin osannut tehdä ratkaisua, että olisin poistanut somet puhelimesta. Sen jälkeen helpotti kyllä kummasti. Ruutuaika tippui 12 tunnista 1,5 tuntiin, aiemmin räppärinä mainetta niittänyt Mikael kertoi.

Uuden musiikkinsa myötä hän ei kuitenkaan tahdo profiloitua enää pelkästään räppärinä, vaikka uudella albumilla on ainakin vivahteita rapista.

– En itse enää näe itseäni siinä boksissa, koska teen niin paljon myös kaikkea muuta. Muun maussa laulan ja teen poppia, hän pohti.

Artisti paljasti myös, että tauon aikana uudet tuulet puhalsivat myös muilla elämän osa-alueilla. 

– Tutustuin uuteen urheilulajiin, golfiin, kertoi Mikael jonka tasoitus on pudonnut nopeaa vauhtia.

Golf-kierroksia on kertynyt Suomessa ja ulkomailla vuoden aikana yli sata.

Lisäksi artisti kertoi tutustuneensa myös toiseen uuteen lajiin, nyrkkeilyyn. Ohjelmaan on mahtunut myös salitreeniä.

– Keskipisteet kokonaisvaltaiseen hyvään oloon löytyvät tästä, hän summasi.

Mitä muuta vuoden tauon aikana ehti tapahtua? Katso Mikael Gabrielin haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta! 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.