Pariskunta pahoinpiteli 8-vuotiaan tytön kuoliaaksi Pakistanissa – uhri työskenteli perheen lapsenhoitajana

Pariskunta pahoinpiteli 8-vuotiaan apulaisensa kuoliaaksi Pakistanissa. 

Epäilty rikos tapahtui Rawalpindin kaupungissa Pakistanissa viime sunnuntaina. 

Poliisin tietojen mukaan tytön oli pitänyt ruokkia perheen lemmikkipapukaijat. Hän oli avannut häkin oven, jolloin linnut olivat päässeet pakoon.  

Rangaistuksena lemmikkikauppaa pyörittänyt pariskunta oli pahoinpidellyt tytön ja toimittanut tämän paikallisen sairaalan edustalle. Tyttö oli menehtynyt vammoihinsa maanantaina. 

Kuollut tyttö oli työskennellyt isäntäpariskunnan vauvaikäisen lapsenhoitajana. Vastineeksi pariskunta oli luvannut kustantaa tytölle koulutuksen.  

Vammat viittasivat myös seksuaaliseen väkivaltaan

Poliisin esitutkinnan mukaan tyttö oli tajuissaan vielä sairaalaan tullessaan. Hänellä oli ruhjeita kasvoissaan, raajoissaan ja kylkiluiden alapuolella. Lisäksi tytön reisistä löytyi vammoja, jotka viittaisivat seksuaaliseen väkivaltaan. 

Sairaala teki tapauksesta ilmoituksen poliisille, joka pidätti pahoinpitelystä epäillyn pariskunnan tiistaina. Pariskunta on toistaiseksi tutkintavankeudessa. 

Pakistan on tällä hetkellä lapsityövoiman ongelmakeskus. Pakistanin ihmisoikeuskomission raportin mukaan maassa arvellaan olevan 12 miljoonaa lapsityöntekijää.  

Vaikka työikäisille ei ole erikseen määritelty alaikärajaa, laki kuitenkin kieltää alaikäisten käyttämisen palvelijoina.  

Asiasta uutisoi ensin CNN.  

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja