Paris Hiltonin rakas koira on kuollut – eli uskomattoman pitkään

Seurapiiritähti Paris Hilton suree edesmennyttä chihuahua-rotuista koiraansa.

Seurapiiritähti Paris Hilton kertoi suru-uutisen koiransa poismenosta Instagramissa 22. toukokuuta. Hänen rakas chihuahua-rotuinen Harajuku Bitch -niminen koiransa kuoli 23 vuoden iässä.

– Hän täytti elämäni rakkaudella, lojaalisuudella ja unohtumattomilla hetkillä. Hän eli pitkän, kauniin ja ikonisen elämän rakkauden ympäröimänä ennen hänen rauhallista poisnukkumistaan. Sanat eivät riitä kuvailemaan, minkälaista valtavaa tuskaa tunnen tällä hetkellä, Hilton kirjoitti.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hiltonin mukaan koira oli enemmän kuin lemmikki. Se oli hänelle perheenjäsen ja lojaali ystävä, joka oli aina Hiltonin rinnalla jokaisessa elämänkäänteessä.

– Jaoimme niin monta muistoa, naurua ja kyyneltä. Lepää rauhassa, suloinen rakkaani. Olit elämälleni siunaus pyyteettömän rakkautesi kanssa. Tulet aina olemaan pieni enkelini, ikuisesti kaivattu ja rakastettu. Voit olla fyysisesti poissa, mutta tassunjälkesi elämässäni eivät haalistu koskaan. Rakastan ja kaipaan sinua ikuisesti, Hilton päätti kirjoituksensa.

Hiltonilla on ollut myös toinen chihuahua Tinkerbell, joka kuoli 14-vuotiaana vuonna 2015.

Hilton, 42, ja hänen puolisonsa Carter Reum, 42, saivat tammikuussa ensimmäisen lapsensa Phoenix Barron Hilton Reumin. Lapsi syntyi sijaissynnyttäjän kautta.

Lapsen syntymä tuli yllätyksenä sekä maailmalle, että monille Hiltonin ja Reumin omista läheisistä. Sijaissynnyttäjän raskaus pidettiin niin salassa, etteivät lapsen isovanhemmatkaan tienneet siitä ennen lapsen syntymää.

Hilton ja Reum ovat olleet yhdessä vuodesta 2019 lähtien ja he menivät naimisiin vuonna 2021.

Lue myös:

    Uusimmat