Pariisissa laittomia päivälliskutsuja koronan keskellä: Sakot yli sadalle mussuttajalle

Hienostoalueella järjestetyissä juhlissa on nautittu shampanjaa ja kaviaaria.

Pariisin poliisi on lätkinyt sakkoja yli sadalle päivällisvieraalle, jotka osallistuivat laittomiin päivälliskutsuihin pääkaupungissa sijaitsevassa ravintolassa.

Viranomaiset kertoivat Twitterissä saaneensa myöhään perjantai-iltana valituksia metelöinnistä ravintolassa. Virkavalta kiirehti paikalle sakottaen yli 110:tä juhlijaa ja otti kiinni tapahtuman järjestäjän sekä ravintolan johtajan.

2:02
Euroopan vanhin nainen, ranskalaisnunna André päihitti koronataudin

Kaikki ravintolat ja kahvilat ovat olleet Ranskassa kiinni jo ainakin viisi kuukautta. Kuluneella viikolla maan mediassa on kuitenkin kerrottu varakkaille järjestetyistä maanalaisista juhlista, vaikka Ranskassa alkoi samaan aikaan uusi, rajoitettu koronasulku.

Yksityinen M6-televisiokanava julkaisi piilokameralla kuvattua materiaalia Pariisin hienostoalueella pidetyistä juhlista, joissa osallistujat nauttivat kaviaaria ja shampanjaa eikä kukaan käyttänyt kasvomaskia. Juhlien osallistumismaksu oli 220 euroa henkilöltä.

Juhlien järjestäjänä toiminut liikemies väitti, että niihin olisi osallistunut myös ministereitä, mutta poliisi ei löytänyt tästä todisteita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja