"Paras juttu, mitä voi tapahtua CHL:ssä" – Kärpät ja Zürich säväyttivät huimalla tavalla

Manner: Ei voi kuin suu auki katsoa, miten joukkue hoiti tämän 1:40

Oulun Kärpät käänsi tappioasemansa Zürich Lionsia vastaan voitokseen jääkiekon CHL:n neljännesvälierissä ja eteni jatkoon. Huima taisto sai Kärppien päävalmentajan Mikko Mannerin innostumaan.

Pääkuvan videolla Mannerin kommentit C Morelle tiukan taiston jälkeen.

Ensimmäinen osaottelu Sveitsissä oli päättynyt 4–4-tasapeliin. Toiseen koitokseen lähdettiin näin jännittävistä asetelmista.

Kärpillä oli vaikeuksia vastustajansa nopeuden kanssa, ja oululaiset olivat toisessa pelissä kotonaan 1–2-tappioasemassa kolmanteen erään lähdettäessä. Kärpät olisi pudonnut tuolla tuloksella jatkosta, mutta se nousi 3–2-voittoon Radek Koblizekin päätöserän trilleriosumilla. Näin oululaisjoukkue eteni puolivälieriin yhteismaalein 7–6 (alapuolen videolla toisen osaottelun huippuhetket).


Manner kehui ottelun lehdistötilaisuudessa useaan otteeseen nöyrästi vastustajaa Zürichiä.

– Zürich oli todella vahva, ja molemmat joukkueet halusivat kovasti voittaa toisensa. Paras juttu, mitä voi tapahtua CHL:ssä, on, että tällaiset joukkueet kohtaavat ja pelaavat toisiaan vastaan 100-prosenttisella asenteella. Siksi arvostan Zürichiä heidän käyttäytymisestään ja tasostaan. Nämä olivat tiukkoja pelejä. Olimme hiukan onnekkaita, mutta olemme tietysti onnellisia, Manner sanoi. 

Lue myös:

    Uusimmat