Mainos

Parantumattomasti sairas Emmerdale-tähti julkaisi koskettavan kirjoituksen: "Olen päättänyt juhlia elämää"

Emmerdalessa vuosikausia Zoe Tatea näytellyt Leah Bracknell kertoo, etteivät syöpähoidot ole tehonneet.

Entinen Emmerdale-tähti Leah Bracknell kertoo, etteivät syöpähoidot ole tehonneet, joten hän nojaa nyt vaihtoehtoisiin hoitoihin, kertoo Daily Mail. 53-vuotiaalla Bracknellillä diagnosoitiin keuhkosyöpä viime vuoden lokakuussa. Emmerdalessa Zoe Tatea näytellyt Bracknell kirjoittaa Facebook-sivuillaan, ettei hän halua olla hauras uhri, vaan juhlia elämää.

Kahden lapsen äiti kertoo muun muassa saavansa voimaa ihmisten tuesta ja rakkaudesta.


– Kiitän sydämeni pohjasta saamastani rakkaudesta ja tuesta...Se on taianomaista ja jumalallista lääkettä, jonka voima on syvällinen ja parantava. En ole hauras enkä uhri, enkä kärsijä, traaginen, lyöty, taisteleva tai kuolemassa. En valitse näitä leimoja. Valitsen nämä: sotilas, elinvoima, voittamaton, ilo, rakkaus, arvokkuus, kauneus, voimaantuminen, matka, seikkailu, kasvu, parantuminen, nauru. 

– Valitsen sen, että syöpä tekee minusta suuremman, ei pienempää. Olen päättänyt juhlia elämää...juhlitaan yhdessä, Bracknell kirjoittaa.

Bracknellin kumppani Jez Hughes on perustanut rahankeräyssivuston, jolla pariskunta pyrkii keräämään rahaa syöpähoitoon saksalaisella klinikalla. Hughes kertoo sivuilla, että Bracknellin sairaalassa saamat hoidot eivät ole tehonneet moneen kuukauteen.

– Olemme huomanneet, etteivät lääkkeet auta, joten hän ei ole käyttänytkään niitä aikoihin ja yritämme löytää uusia keinoja. Viimeiset viisi kuukautta hän on selvinnyt vaihtoehtoisilla hoidoilla. Tämä on mahdollista saamamme uskomattoman tuen avulla, sillä nämä hoidot eivät ole halpoja, Hughes kirjoittaa.

Leah Bracknell näytteli Emmerdalessa Zoe Tatea 16 vuotta: vuodesta 1989 syksyyn 2005.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.