Mainos

Pamela Anderson raivoaa briteille Assangen kohtelusta: "Olette USA:n talutusnuorassa ja nyt teidän pitää saada huomio muualle kuin idioottimaiseen brexit-soopaanne"

0:45
Pamela Anderson raivosi sosiaalisessa mediassa Julian Assangen kohtelusta.

Muun muassa Baywatch-sarjasta tunnettu näyttelijä ja malli Pamela Anderson vieraili useaan kertaan Ecuadorin suurlähetystössä Julian Assangen luona.

Takavuosien suosikkisarja Baywatchista sekä muun muassa Playboy-lehden sivuilta tuttu yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli Pamela Anderson, 51, ei ilahtunut Julian Assangen pidätyksestä.

Wikileaks-sivuston perustaja Assange pidätettiin Ecuadorin suurlähetystössä Lontoossa.

Paikallisten viranomaisten mukaan Ecuador oli perunut lähetystössä vuodesta 2012 asti asuneen Assangen turvapaikan.

– Olen järkyttynyt. En kuullut selvästi mitä hän sanoi. Hän ei näytä hyvältä. Miten saatoitte, Ecuador? Koska hän paljasti tietoja teistä, Anderson toteaa twiitissään.

– Miten saatoitte, Britannia? Siksi tietysti, koska olette Yhdysvaltojen talutusnuorassa ja teidän pitää saada huomio muualle kuin idioottimaiseen brexit-soopaanne.

Anderson jatkoi toisessa twiitissä.

Täyslaidallinen "toksinen pelkuri" Trumpille

– Entäpä Yhdysvallat? Maalla on presidentti, joka on toksinen pelkuri, joka on itsekäs ja julma. Olet saanut koko maailman palaamaan ajassa taaksepäin. Olette paholaisia, valehtelijoita ja varkaita. Tulette mädäntymään ja me tulemme nousemaan, Anderson jatkaa suunnaten sanansa Donald Trumpille.

Pamela Anderson vieraili useaan otteeseen seitsemän viime vuoden aikana Julian Assangen luona.

Eri lähteiden mukaan Anderson ja Assange ystävystyivät muotisuunnittelija Vivian Westwoodin esiteltyä kaksikon toisilleen vuosia sitten.

Anderson kertoi The Hollywood Reporterin haastattelussa puhuvansa Assangen kanssa "mistä tahansa".

– Puhumme Raamatusta, puhumme lapsistani ja siitä, mitä hänen perheelleen kuuluu. Emme puhu vain politiikasta, vaikka kirjoitan ylös paljon asioita, mitä hän minulle kertoo, Anderson sanoi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja