Paluuta kehään suunnitteleva Mike Tyson heittää lisää löylyä kiukaalle – "Tunnen olevani pysäyttämätön"

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson on valmis hyppäämään jälleen kehään kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen. Entinen raskaan sarjan maailmanmestari tuntee olonsa vahvaksi. 

53-vuotias Tysonin ympärillä on riittänyt viime viikkoina keskustelua. Tyson on aloittanut jälleen nyrkkeilyharjoittelun, mikä on saanut monet lajin kannattajat innostumaan.

Tyson julkaisi hiljattain harjoittelustaan hurjan videon, joka omalta osaltaan vain löi lisää löylyä legendan paluulle. Tyson suunnittelee nousevansa jälleen kehään muutaman erän mittaisessa näytösottelussa, jossa kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen. Viime viikkoina ahkerasti treenannut Tyson on lähestymässä jälleen huippukuntoa. 

– Tunnen olevani pysäyttämätön. Tunnen samalla tavalla jälleen kuin urani huipulla. Sodan jumalat yhdistivät egoni ja haluavat minun lähtevän jälleen sotaan, Tyson kertoo Play Apart Togetherin Facebook-lähetyksessä. 

Tysonin paluuhuhut ovat saaneet myös monet uransa jo lopettaneet nyrkkeilijät heittämään haasteensa Tysonille. Esimerkiksi aktiiviurallaan rajusti Tysonin kanssa yhteen ottanut Evander Holyfield on myös ilmoittanut palaavansa kehään, eikä hän sulje pois mahdollisuutta otella Tysonia vastaan. 

Haasteita on satanut myös nyrkkeilykehän ulkopuolelta. Vastaavanlaisiin haasteisiin Tyson ei kuitenkaan halua tarttua. 

– Jos Mike palaa nyrkkeilykehään, se tapahtuu kunnollista nyrkkeilijää vastaan. Mike uskoo, että kaikki muu olisi epäkunnioittavaa lajille, Tysonin sisäpiiri toteaa The Sunin mukaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja