Pallon päähänsä saanut katsoja seurasi vieressä – tähtipelaaja avasi lompakkonsa levälleen: "Toivottavasti annoin tarpeeksi"

Golftähti Padraig Harrington sijoittui toiseksi sunnuntaina päättyneessä Champions PGA -kiertueen kilpailussa Dallasissa. Harringtonilla, 51, riitti kilpailun neljännellä kierroksella ohjelmaa, kun hänen avauksensa osui katsojaa päähän.

Harringtonin avaus väylällä numero 16 painui yleisön sekaan ja pamahti epäonnekasta katsojaa päähän. Katsojan päästä pallo kimposi Harringtonin onneksi kohti väylää.

Irlantilaisen ehtiessä paikalle oli katsoja jo saamassa hoitoa vammoihinsa.

Kovin pahoin katsoja ei onneksi loukkaantunut. Harrington käveli miehen luo ja pahoitteli tapahtunutta ja kiitti samalla pallonsa ohjaamisesta paremmille lyöntipaikoille.

– Sait sen menemään oikeaan suuntaan, Harrington vitsaili Irish Examinerin mukaan.

– Yritin saada sinut lähemmäksi väylää, katsoja vastasi.

Voit katsoa tilanteen alla olevalta videolta.

Hyvityksenä kärsimyksistä Harrington raapaisi nimikirjoituksensa golfhansikkaaseen, jonka ojensi katsojalle. Seuraavaksi tähti kaivoi kassistaan esiin paksun lompakkonsa, josta alkoi laskea seteleitä, jotka ojensi miehelle.

– Tarjosin hänelle illallisen, Harrington selitti tekoaan Independentin mukaan.

– Hän pukkasi palloni takaisin väylälle. Annoin hänelle hanskani, mutta se ei tuntunut riittävältä. Hän on aikuinen mies, miksi ihmeessä hän haluaisi hanskan, jossa on nimikirjoitukseni.

Harrington kertoi, mitä sanoi miehelle antaessaan tälle rahat.

– Vie vaimosi päivälliselle minun piikkiini, Harrington kertoi todenneensa.

– Toivottavasti annoin hänelle tarpeeksi päivällistä varten. 300 dollaria pitäisi riittää.

Harrington on urallaan juhlinut kolmea major-voittoa. Hän on voittanut The Openin ja kerran PGA-mestaruuden. PGA-kiertueella hän on ottanut kuusi ja Euroopan-kiertueella 15 voittoa. Viime vuonna hän aloitti pelaamisen Champions PGA -kiertueella, jolla on voittanut neljästi.




Lue myös:

    Uusimmat