Palkitulta Makia Clothingilta ensimallisto naisille

Makia Clothing pukee nyt myös naisia säätä, kulutusta ja katsetta kestävillä vaatteilla.

Vuoden suomalainen muotiteko 2010 -palkinnon voittanut Makia Clothing lanseeraa markkinoille tänä keväänä ensimmäisen naisten vaatemallistonsa ja kasvattaa jälleenmyyntiverkostoaan.

– Naisten mallisto tulee mukailemaan merkin filosofiaa pelkistetystä, aikaa kestävästä skandinaavisesta tyylistä, kertoo Makia Clothingin brand manager Joni Malmi, joka on myös yksi yrityksen perustajajäsenistä.

Maanläheistä ja käytettävää tyyliä on luvassa nyt siis naisillekin. Kevätmallisto sisältää takkeja, huppareita, toppeja, mekkoja ja t-paitoja.

– Lähdimme samalla hillityllä mentaliteetilla liikkeelle kuin miestekin malliston kanssa. Muutamassa sesongissa miesten mallisto on kuitenkin jo kasvanut kahdeksasta tuotteesta parin sadan tuotteen mallistoksi, Malmi kertoo.

Jo ensi talvelle on kaavailtu laajempaa naistenmallistoa, josta löytyy enemmän ulkovaatteitakin Raglan Parka takista pipoihiin sekä kaulahuiveihin.

– Naistenmallisto keväälle on vielä suht suppea, mutta kasvaa aikamoisesti jo ensi talvelle, Malmi lupailee.

Makia Clothingin tavoitteena on, että heidän vaatteitaan voi käyttää milloin tahansa, vaatteiden tulee olla miellyttäviä, tyylikkäitä ja hyvin sopivia. Sään ja kulutuksen kestäminen on myös huomioitu.

MTV3/Helmi

Kuvat: Makia Clothing

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja