Mainos

Valitse kuva, jonka katsominen tuottaa sinulle nautintoa – paljastuuko todellinen persoonasi?

Ihmisiä on kahdenlaisia: käytännöllisiä ja maanläheisiä tai herkkiä ja sinnikkäitä. Kumpi sinä olet? Entä mitä testimme kertoo sinusta?

Brightside-sivuston persoonallisuustestin mukaan ihmisiä on kahdenlaisia: käytännöllisiä ja maanläheisiä tai herkkiä ja sinnikkäitä.

Käytännöllinen ja maanläheinen

Käytännöllinen ja maanläheinen ihmistyyppi kiinnittää huomiota yksityiskohtiin ja ymmärtää ihmisiä hyvin. Hän antaa hyviä neuvoja, joihin muut luottavat. Hän on herkkä, mutta varovainen.

Käytännöllinen ja maanläheinen ihminen on järjestelmällinen ja osaa ilmaista itseään selkeästi sekä puhumalla että kirjoittamalla. Hän omaksuu usein huolehtijan roolin ihmissuhteissaan, ja onkin erinomainen rakastaja, joka nauttii halutuksi tulemisesta. Käytännöllisen ja maanläheisen suurimpana ongelmana voi pitää liikaa itsekriittisyyttä, joka johtaa turhaan stressaamiseen.

Herkkä ja sinnikäs

Herkkä ja sinnikäs ihmistyyppi on intuitiivinen ja tunneherkkä; häntä ei kuitenkaan ole helppoa oppia tuntemaan, sillä hän pitää tunteet sisällään. Toisinaan herkän ja sinnikkään tunnetilat heilahtelevat, ja hän saattaakin olla ajoittain itsekäs ja jopa vihainen. Hän on ihmisenä päättäväinen ja sisukas.

Herkkä ja sinnikäs arvostaa kotia, elämää ja mukavuuksia: hän nauttii pienistä asioista ja on hyvin omistautunut kumppani.  Herkkä ja sinnikäs haluaa, että muut voivat hyvin!

Nyt on meidän vuoromme!

Osaammeko me arvata, millainen ihminen olet? Tee testi ja selvitä!

Lähde: Brightside.me

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.