Paljastus kulisseista! Niko Saarinen tippui korokkeelta juuri ennen tv-ohjelman nauhoituksia

Niko Saarinen tippui korokkeelta juuri ennen tv-ohjelman nauhoituksia – nämä kappaleet radiojuontajan piti vielä laulaa Masked Singerissä 4:27
Niko Saarinen kertoo, kuinka Nöpö-hahmo syntyi.

Niko Saarinen nähtiin Masked Singer Suomi -ohjelmassa.

Radiojuontaja Niko Saarinen hurmasi Masked Singer Suomi -ohjelmassa Nöpö-hahmona. Saarinen on vieraana Töllötuomarit-jaksossa ja hän paljastaa, että kuvasi tv-ohjelmaa salaa jopa ystäviltään.

Ohjelman jälkeen Saarinen on saanut valtavan määrän viestejä lauluäänestä. 

– Ihmiset ovat olleet siitä innoissaan. Koska tämä henkilö, jonka kanssa me nauhoitimme näitä kappaleita, ei ollut ihan niin innoissaan, Saarinen naurahtaa.

Radiojuontajalla oli valmiina jo kappaleita tulevia jaksoja varten, mutta hän ei päässyt niitä esittämään.

– Sieltä olisi tullut Antti Tuiskun Hyökyaalto ja minulla oli myös englanninkielinen kappale, Justin Bieberin As Long As You Love Me. Viikko toisensa jälkeen pääsi siihen fiilikseen, että olisi halunnut esittää ne kaikki.

Kaikki ei sujunut ongelmitta Masked Singer -ohjelman kuvausten aikana, sillä kenraaliharjoituksessa Saariselle kävi pieni haaveri.

– 15 minuuttia ennen kuin alettiin nauhoittamaan varsinaista jaksoa, niin tein minun Apulannan vetoa ja tipuin puku päällä korokkeelta. Säikähdin niin paljon, että se vaikutti koreografiaan varsinaisessa esityksessä. 

– Puku on sellainen, että sinua talutetaan edes ja takaisin, sieltä ei näe mitään. Voin sanoa, että puvun sisällä on kuumempi kuin saunassa.

Katso yllä olevalta videolta Saarisen tunnelmat takahuoneesta pudotuksen jälkeen ja miten inspiraatio Nöpö-hahmoon syntyi. 

Saarinen kertoo Töllötuomareissa myös siitä, kenet hän haluaisi tanssinopettajakseen, mikäli hänet pyydettäisiin mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan ja millainen olisi hänen iskurepliikkinsä Temptation Island -ohjelmassa:

Töllötuomareissa nähdään vieraileva tähti 21:52

Töllötuomarit tiistaisin klo 21.55 MTV Katsomossa sekä Huomenta Suomessa keskiviikkoisin! 

Lue myös:

    Uusimmat