Palanderin vaimo Me Naisissa: Jos Kalle hyppää vieraissa, minkäs minä sille voin

Riina-Maija Palander avautuu miehensä Kalle Palanderin syrjähypystä uusimmassa Me Naiset -lehdessä.

Riina-Maija Palander paljastaa tuoreessa Me Naiset -lehdessä, että hänen miehensä, ex-alppihiihtäjä Kalle Palanderin syrjähyppy loukkasi, muttei onnistunut rikkomaan parin pitkää liittoa. 

– Minun vähän naiivi kuvani Kallesta meni rikki, muttei se loppupeleissä ollut niin merkittävää. Humalapäissä tilaisuus tekee varkaan. Kun tietää miehet, niin luuletko, että Kalle on siinä hirveästi ajatellut? Palander täräyttää haastattelussa.

Vaikka pettäminen satutti, ei Riina-Maija halunnut tuhota perhettä ja yhteistä menneisyyttä. Nykyään pariskunta asuu Espanjassa neljän lapsen ja 12 hevosen kanssa. 

– Täytyy nähdä kokonaiskuva. Kun tällainen droppi tulee mereen, värjääkö se koko meren vai ei? Meillä on kokonainen elämä yhdessä ja tykkäämme toisistamme paljon. Täytyy ehkä itsekin muuttua ja pystyä näkemään pidemmälle, Palander pohtii lehdessä.

Riina-Maija kertoo, että kiireisen arjen takia toisen tekemisiä ei ehdi syynätä kovin tarkasti.

– En voi koko ajan miettiä, hyppääkö Kalle vieraissa. Ja jos hyppää, minkäs minä sille voin? Enhän minä häntä omista. Eikä se ole multa pois, vai onko? Riina-Maija pohtii lehtijutussa.

Lue Me Naisten juttu täältä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja