Mainos

Päivi Lipponen juhlii Tavastialla, Paavo hoitaa kotona lapsia

Päivi Lipponen jännittää parhaillaan presidentinvaalien ratkaisua vihreiden vaalivalvojaisissa Tavastialla. Puoliso Paavo Lipponen, joka ensimmäisellä kierroksella oli vielä itse mukana presidenttipelissä, on nyt kotona hoitamassa lapsia.

– Minulle oli yllätys, että Paavoa ei valittu toiselle kierrokselle, mutta politiikassa on otettava tosiasiat tosiasioina. Seuraavaksi piti valita, ketä tuen nyt, ja Haavisto edustaa niitä arvoja, joita näen myös mieheni edustavan, Lipponen sanoo.

Päivi Lipponen kuvaa tämän illan vaaleja tulevaisuusvaaleiksi: Niihin on saatu ennennäkemättömällä tavalla mukaan myös nuoret, ja heitä tarvitaan Lipposen mielestä Suomen suunnan muuttamiseen. Suuntaa pitäisi hänen mielestään veivata suvaitsevaisuuden suuntaan ja eriarvoisuuden kasvulle pitäisi laittaa stoppi.

Haaviston kannatus hyödyttää Lipposen mielestä myös muita puolueita, koska Haavisto-ilmiö on saanut ihmiset yleisesti kiinnostumaan politiikasta.

Tänä iltana Päivi Lipponen pitää peukkuja pystyssä Pekka Haaviston puolesta. Hän ei vielä suostu uskomaan, että Haaviston menestys jäisi ensimmäiseen kierrokseen.

– Tänä iltana toivottavasti voidaan skoolata, sanoo Lipponen.

Lipponen kertoo miehensä lähettäneen Haavistolle terveisiä – Paavo Lipponen on vaimon mukaan seurannut toista kierrosta hyvillä mielin häviöstään huolimatta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.