Päitä putoilee Ferrarilla? Massan potkuista huhutaan taas

Fernando Alonson maailmanmestaruuden maksanut taktiikkamoka on johtamassa henkilövaihdoksiin Ferrarilla, roomalainen Il Tempo -sanomalehti uskoo.

Uhriksi on joutumassa kisataktikko Chris Dyer, jonka uskotaan tehneen päätöksen Alonson kutsumisesta varikkokäynnille liian aikaisessa vaiheessa. Ferrarin johto on vakuuttanut Kimi Räikkösen kisainsinöörinä toimineen Dyerin nauttivan edelleen täyttä luottamusta, mutta todellisuus lienee toinen.

- On selvää, että muutoksia tulee eikä Dyer istu enää Ferrarin varikkomuurilla kilpailujen aikana. Asiat hoidetaan kuitenkin Maranellon tyyliin piilossa kameroilta ja ilman julkista oikeudenkäyntiä, Il Tempo kirjoittaa.

Lehti käynnisti jälleen huhumyllyn myös Felipe Massan tulevaisuudesta, vaikka vaisun kauden ajanut brasilialainen on tehnyt sopimuksen Ferrarin kanssa ensi kaudesta ja italialaistalli on vakuuttanut Massan jatkavan Alonson tallitoverina. Ferrari ei kuitenkaan ollut tyytyväinen Massan panokseen loppukauden aikana, koska brasilialaiskuskista ei ollut auttamaan Alonsoa mestaruusjahdissa.

- Myös kuljettajaosastolla voi tapahtua vaihdoksia. Massa ja Ferrari eivät ole koskaan olleet yhtä kaukana toisistaan. Kausi 2010 oli brasilialaisen huonoin vuosi punaisissa. Sen lisäksi, että Felipen tulokset jäivät vaatimattomiksi, nolasi hän tallin useampaankin otteeseen, Il Tempo kirjoittaa viitaten ilmeisesti Massan niskoitteluun Saksan GP:n tallimääräyksen yhteydessä.

- Vaikka tämä kiistetään rutiininomaisesti, on Ferrari valmistelemassa brasilialaisen korvaamista. Ehdokkaat ovat tutut: ykkössijalla on Robert Kubica ja vaihtoehtona Adrian Sutil. Uutisia ei tarvinne odottaa kauaa, Il Tempo uskoo.

Lue myös:

    Uusimmat