F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Painetta Valtteri Bottakselle – näin George Russell aikoo viedä paikan tallista: "Mercedes uskoo minuun"

4:42
George Russell kuittasi Mercedes-kisassaan Sakhirin GP:ssä Valtteri Bottaksen ohi lähdössä.

George Russell löi Valtteri Bottakselle painetta jo vastaansanomattomalla ajamisellaan Mercedeksen ratissa Sakhirin GP:ssä ja nyt nuori britti on kertonut, miten hän aikoo viedä tallista paikan tulevaisuudessa.

Bottas solmi kesällä Mercedeksen kanssa ensi vuoden kattavan jatkosopimuksen. Seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton puolestaan neuvottelee tallin kanssa parhaillaan jatkosta, jonka arvioidaan olevan selviö.

Russellin sopimus Williamsin kanssa jatkuu ensi kaudella, mutta Sakhirin GP:ssä Hamiltonia Mercedeksellä tuuranneen britin uskotaan saavan tulevaisuudessa sopimuksen Mersun ohjaimiin. Russellilta on kysytty jo, mitä häneltä tarvitaan sementoidakseen itselleen tulevaisuuden Mercedes-paikan.

– Uskoakseni minun täytyy pysyä iskussa ja jatkaa positiivisella asenteella tiimin kanssa sisäisesti sekä ulkoisesti, Russell sanoi GPFansin mukaan.

– En saa turhautua suorituskykyyn, vaan on yritettävä puskea Williamsia eteenpäin.

Mercedes-suojatti Russell katsoo, että hänellä on mestaritiimin tuki.

– Nähdäkseni Mercedes uskoo minuun. He ovat antaneet minulle mahdollisuuden, he ovat aina tukeneet minua, joten on tavallaan velvollisuuteni pysyä ruodussa, etten yhtäkkiä vaihda kurssiani ensi vuoden aikana tiettyjen olosuhteiden takia ja muutu joksikin, mitä en parhaillaan ole.

Williamsin ajotyyli satutti Mercedeksellä

Russellilla oli päättyneellä kaudella haastetta, kun hän vaihtoi yhtäkkiä yhdeksi viikonlopuksi sarjan peräpään autosta parhaaseen kulkupeliin. Britti suoriutui tästä enemmän kuin hyvin.

– Uskon, että se, mitä opin eniten, oli, että sinun täytyy olla sopeutuvainen, hän summasi kautta.

– Minun ajotyylini Williamsilla itse asiassa vähän vahingoitti minua Mercedeksellä, ja kun tulin takaisin Williamsille ja yritin toteuttaa joitain asioita, joita tein Bahrainissa (Sakhirin GP:ssä), en pystynyt tekemään niitä Williamsilla.

Britti korostikin perään, ettei Williamsilla ja Mercedeksellä voi ajaa samalla lailla, vaan täytyy sopeutua kulloiseenkin autoon sen vaatimusten mukaisesti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja