Päihtynyt mies törmäsi postilaatikkoon Maaningalla – poliisi tapasi toisen päihtyneen, kaksi irtisahattua katalysaattoria, tunkin ja puukkosahan

Jälleen kortti hyllylle Helsingissä – läheltä piti -tilanne poliisin videolle: “Onneksi jalankulkijat olivat hereillä” 0:37
KATSO MYÖS VIDEO: Jälleen kortti hyllylle Helsingissä – läheltä piti -tilanne tallentui poliisin videolle: “Onneksi jalankulkijat olivat hereillä”

Itä-Suomen poliisilaitos tiedottaa ulosajotapauksesta Maaningalla.

Henkilöauto suistui tieltä Maaningalla Siilijärventiellä lauantai-iltana puolenyön aikaan. Poliisin mukaan henkilöauton kuljettaja oli päihtynyt, ulkopaikkakuntalainen mies. Autossa oli kyydissä myös toinen mies, joka vaikutti niin ikään päihtyneeltä.

Poliisipartion mukaan auto oli tieltä suistuessaan osunut tien varrella olevaan postilaatikkoon. Tilannetta selvittäessä poliisit löysivät autosta myös mielenkiintoista irtaimistoa.

– Auton sisätiloista löytyi kaksi irtisahattua katalysaattoria, tunkki ja puukkosaha, tiedotteessa kerrotaan.

Henkilöauton kuljettajan tulos puhalluskokeessa oli 1,19 promillea. Miehet vietiin paikan päältä verikokeeseen, jonka jälkeen heidät kuljetettiin kiinniotettuina Kuopion poliisiasemalle.

Autossa olleet eivät loukkaantuneet ulosajon yhteydessä. Asiassa ovat tutkintanimikkeinä ainakin törkeä rattijuopumus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.


Lue myös:

    Uusimmat