Huumekuskit törttöilivät Kuopiossa: Amfetamiinista kärynnyt törmäsi moottoritien keskikaiteeseen – toinen ajeli varastetulla autolla pentukoira mukanaan

44-vuotias mies ajoi moottoritien keskikaiteeseen amfetamiinin vaikutuksen alaisena Kuopiossa eilen.

Mies menetti autonsa hallinnan Kuopiossa valtatie 5:llä Savilahden kohdalla ja törmäsi moottoritien keskikaiteeseen. Itä-Suomen poliisin mukaan huumausainetesti näytti positiivista amfetamiinille. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi rattijuopumuksesta.

Autosta löytyi myös vähäinen määrä amfetamiinia, joiden autossa matkustajana ollut 33-vuotias kuopiolainen mies kertoi kuuluvan hänelle. 33-vuotiasta epäillään huumausaineen käyttörikoksesta.

Ajoi varastetulla autolla pentu mukanaan

Itä-Suomen poliisi kertoo, että Kuopiossa jäi kiinni myös toinen mies, jonka huumetesti oli positiivinen amfetamiinille. Poliisi sai iltapäivällä ilmoituksen henkilöautosta, joka oli ajellut huomiota herättävästi Kuopion Sorsasalossa.

Poliisipartio löysi auton pysäköitynä Sorsasalosta liikekiinteistön pihasta. Kuljettajan paikalla istui sekavan oloinen ja aggressiivisesti käyttäytynyt 29-vuotias joensuulainen mies. Hänelle tehty huumausainetesti oli positiivinen amfetamiinille, minkä vuoksi häntä epäillään rattijuopumuksesta.

Auto oli varastettu Kuopiosta aamuyöllä, minkä vuoksi häntä epäillään myös moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta. Autossa oli myös pentukoira, jonka poliisi toimitti löytöeläinsuojaan.

Lue myös:

    Uusimmat