Mainos

Päihtynyt lentomatkustaja kähmi ja häiritsi naisia – häiriökäytöksen kruunasi virtsan lorisuttaminen penkeille

Yhdysvaltalaislentoyhtiö Frontier Airlines kertoo olevansa tietoinen tapauksesta, jossa miesmatkustajan väitetään pissanneen hänen edessään olevaa penkkiä kohden sekä häirinneen muita lennon matkustajia.

Erikoisesta tapauksesta kertoo yhdysvaltalaismedia Denver CBS Local. Lehden mukaan mies oli ensin häiriköinyt ja käyttäytynyt sopimattomasti jopa neljää lennolla ollutta naismatkustajaa kohtaan.

Lehden haastatteleman matkustajan mukaan miehen väitettiin ahdistelleen sekä suullisesti että fyysisesti kahta, kosketelleen yhtä nukkuvaa sekä kyselleen henkilökohtaisuuksia neljänneltä naiselta.

Häritsevän käytöksen jälkeen mies oli passitettu matkustamohenkilökunnan toimesta istumaan koneen takaosaan tyhjälle penkkiriville.

Lehden haastattelema silminnäkijä istui samalla penkkirivillä, mutta toisella puolen käytävää. Hän kertoo, että mies oli yllättäen avannut turvavyönsä ja alkanut virtsata kohti hänen edessä olevaa penkkiä. Nainen napsaisi tapauksesta kuvan, jonka näet CBS:n sivulta.

Pidätettiin lentokentällä

Mies pidätettiin koneen laskeuduttua lentokentälle. Tapaus sattui Coloradon Denveristä Etelä Carolinaan matkanneella lennolla.

Lehden saamien viranomaisraporttien mukaan mies oli nauttinut lennon aikana useita alkoholiannoksia. Eräs matkustaja kuvaili miehen olleen "päihtynyt, jopa erittäin".

CBS kertoo, että tapausta tutkivan FBI:n mukaan miehen pidätyksen syy oli se, että  hän puuttui matkustamohenkilökunnan työhön ja pelotteli heitä, käyttäytyi epäasiallisesti ja häiritsevästi muita matkustajia kohtaan. Hänen kerrotaan esimerkiksi kosketelleen muita matkustajia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.