Paige VanZant suuteli korttia – fani osti sen aivan poskettomalla summalla

Paige VanZantin suutelema ja nimikirjoituksella varustama kortti on myyty 13 200 dollarilla eli noin 12 300 eurolla.

Yhdysvaltalainen VanZant ottelee nykyisin nyrkkeilijänä Bare Knuckle Fighting Championshipissa, jossa matsit käydään paljain nyrkein. Aiemmin urallaan hän on otellut myös vapaaottelijana lajin ykkösorganisaatio UFC:ssäkin.

Myös rohkeita kuvia sosiaalisessa mediassa julkaissut VanZant on varsin suosittu henkilö, ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa 3,2 miljoonaa seuraajaa.

Hänen hiljattain suutelemastaan ja allekirjoittamastaan pienehköstä kortista tuli suuri menestys. Se oli huutokaupattavana eBayssa ja 102 tarjouksen jälkeen se myytiin yhdelle fanille 13 200 dollarilla eli noin 12 300 eurolla.

– Kiitos kaikille tarjouksen tehneille. Tämä oli todella siisti kokemus minulle, VanZant kirjoitti maanantaina Instagramin tarinaosiossa.

Kortissa on VanZantista nyrkkeilykuva ja näky vaaleanpunaisista huulista. VanZant todisti suukon tulleen hänen huulistaan jakamalla otoksia, joissa hän suuteli kyseistä korttia.

VanZant allekirjoitti kortin nimellään ja tekstillä "XOXO".

Koko kuvion ideana oli auttaa VanZantin miestä, vapaaottelija Austin Vanderfordia, hänen uuden kauppansa lanseerauksessa. Kyseisessä kaupassa voi ostaa, myydä tai vaihtaa urheilukortteja.

VanZant ja Vanderford menivät naimisiin vuonna 2018.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja