Pahoinpitely McDonaldsin drive-in-kaistalla Helsingissä: Auton tyhjäkäynnistä hermostunut ohikulkija löi nyrkillä päähän

Tuomion mukaan mies oli lyönyt McDonaldsin autokaistalla ruokaa noutamassa ollutta miestä nyrkillä silmään. Teko sattui Helsingin Teollisuuskadulla maaliskuussa 2018.

Mies oli ollut vaimonsa kanssa tilaamassa ruokaa, kun auton ja noutoluukun väliin oli tullut sekava ja aggressiivinen mies, joka oli hermostunut auton tyhjäkäynnistä. Yllättäen mies oli myös lyönyt kuskia nyrkillä päähän ja kiertänyt auton toiselle puolelle. Isku osui kuljettajan oikeaan silmään.

Lyönnin jälkeen mies nousi autostaan ja sai kaadettua pahoinpitelijän maahan. Hän myös huusi hampurilaisravintolan henkilökuntaa soittamaan poliisit.

Pahoinpidelty mies hakeutui seuraavana päivänä lääkäriin, jossa todettiin silmän turvonneen. Uhri kertoi kärsineensä kivun lisäksi silmän sumenemisesta.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Iltalehden mukaan pahoinpidelty mies on työkseen kiertänyt maailman kriisipesäkkeitä.

– Väärässä paikassa väärään aikaan, mies kommentoi asiaa Iltalehdelle.

Helsingin hovioikeus tuomitsi 56-vuotiaan miehen pahoinpitelystä 50 päiväsakkoon, josta maksettavaa kertyy 2 250 euroa. Hovioikeus ei muuttanut Helsingin käräjäoikeuden aiempaa tuomiota.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja