Pahimmat väärinkäsitykset tähtimerkkien luonteenpiirteistä – lue

Horoskooppimerkkien luonneanalyysit antavat osviittaa jokaisesta tähtimerkistä, kuten niiden vahvuuksista, heikkouksista ja elämänasenteista. Kuitenkin myös eri aurinkomerkeistä on olemassa myyttinsä: mitkä ovat pahimmat ennakkoluulot, joita eri tähtimerkeistä saatetaan suinpäin luulla?

Käännytkö kannoillasi, jos kuulet potentiaalisen kumppaniehdokkaan olevan Oinas? Oletko sitä mieltä, että kaikki Leijonat ovat tunnetusti täynnä itseään? Monilla on yllättävän paljon ennakkoasenteita tiettyjä tähtimerkkejä kohtaan joko kokemusten tai ennakkoluulojen perusteella. Jokaisen tähtimerkin luonteenpiirteissä on toki eronsa, mutta myytit röyhkeistä Leijonista tai töykeistä Oinaista eivät välttämättä pidä täysin paikkansa. Mistä nämä myytit ja ennakkoasenteet oikein kumpuavat? Lue kuusi yleisintä myyttiä, jotka liittyvät tähtimerkkien luonteisiin.

1. Leijonat ovat röyhkeitä

Kyllä, Leijona-tähtimerkkiä kuvaillaan ylpeäksi ja ylvääksi, kuninkaalliseksi johtajaksi – mutta se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että Leijona olisi röyhkeä tapaus. Leijona on toki rohkea ja pramea, aggressiivinen emoleijona tarpeenkin vaatiessa, mutta ei kuitenkaan hävyttömän röyhkeä tai ilkeä.

Tiedäthän, kuinka itsevarmoja ja itsestään huolta pitäviä ihmisiä luullaan usein itserakkaiksi tai töykeiksi? Leijonat joutuvat usein tämän ennakkoluulon sanelemiksi.

2. Kaksoset ovat kaksinaamaisia

Villiä ja vapauttaan rakastavaa Kaksoset-tähtimerkkiä piinaa yksi pahimmista väärinymmärryksistä. Ihmiset kuvittelevat herkästi Kaksoset-tähtimerkin olevan kaksinaamainen (joskus jopa kaksimielinen) tapaus. Kaksoset ovat toki aikamoisia tuuliviirejä, mutta uteliaana ja varsin älykkäänä tähtimerkkinä Kaksosella on luontainen taito omaksua uutta tietoa nopeasti, jolloin hänen mielipiteensä ja kiinnostuksen kohteensa vaihtavat suuntaa alta aikayksikön.

Huomaamattaankin flirttaileva Kaksonen joutuu usein myös tukaliin tilanteisiin, vaikka hänen tarkoituksensa olisivat olleet täysin harmittomia. Kaksosta pidetään kevytkenkäisenä, vaikka todellisuudessa tähtimerkki on vain kovin kiinnostunut muista ihmisistä ja heidän tarinoistaan – ei heidän petivaatteidensa materiaalista.

3. Kauriit ovat tylsiä

Kauriita pidetään tylsinä ja vakavina sarvipäinä, jotka ovat pikkutarkkoja ja asiantuntevia pilkunviilaajia. Kauris saattaa ulkopäin vaikuttaakin siltä, mutta todellisuudessa Kauris on hyvin intohimoinen ja sensuelli tähtimerkki. Kauris vain osaa piilottaa tämän piirteensä, sillä hän ei halua vaikuttaa hössöttävältä tai tunteiden viemältä persoonalta. Kauris haluaa olla käytännöllinen.

Kauris on yksi kunnianhimoisimmista tähtimerkeistä, joka haluaa kokea menestystä, haalia mainetta, materiaa ja mammonaa. Sinnikkäänä ja suunnitelmallisena Kauris on usein koulussa hikipingon tai nörtin maineessa, työpaikalla taas vankkumattomana työntekijänä – siksikö Kaurista luullaan tylsäksi?

4. Oinaat ovat töykeitä

Oinaita pidetään monesti suoralta kädeltä uhkarohkeina ja suurisuisina ihmisinä, jopa äärimmäisen aggressiivisina, töykeinä ja maskuliinisina. Kuitenkin tämän tuliluonteen toiminta on täynnä intohimoa ja pulppuavaa energiaa, joka saattaa muita vain kauhistuttaa. Ylpeä ja idealistinen Oinas sanoo mitä ajattelee, mutta ei tarkoita sillä pahaa.

5. Skorpionit ovat kostonhaluisia

Unohda uskomukset siitä, että kaikki Skorpionit olisivat vaarallisia, kostonhimoisia ja manipuloivia – todellisuudessa Skorpionin kerrotaan vihaavan epäoikeudenmukaisuutta sydämensä pohjasta.

Se, että Skorpioni on yksinäinen susi ja äärimmäisen herkkä tapaus, saattaa monia muita ulospäin suuntautuneempia sieluja kavahduttaa. Skorpioni päästää lähelleen vain harvat ja valitut – eivätkä hekään pääse perille kuin siitä, mitä Skorpioni itse päättää paljastaa.

6. Vesimiehet ovat tunteettomia

Itsepäinen ja älykäs Vesimies kokee ongelmia emotionaalisella puolella, mutta tunteeton ja piittaamaton tämä tähtimerkki ei kuitenkaan ole. Vesimies osaa rakastaa syvästi, jos vain jostain löytää ihmisen, joka ymmärtää hänen vapauden tarpeensa.

Itsenäinen ja itsevarma Vesimies haluaa suojella itseään tunteiden raadollisuudelta – ja tällainen itsesuojeluvaisto tulkitaan usein paksunahkaisuudeksi. Ja miksi älykkyys aina tulkitaan tunteettomuudeksi?


Muista myös, ettei pelkkä tähtimerkki kerro meistä kaikkea – todellisuudessa astrologia on huomattavasti monimutkaisempaa. Lue myös:Horoskooppimerkit eivät kerro kaikkea – mitä astrologia todellisuudessa on?

Lue lisää omasta tähtimerkistäsi:

Tule AVAn Facebook-faniksi!


AVA

Lähde: Magforwomen.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja