Paavo Väyrynen vastasi Päivi Räsäsen anteeksipyyntöön – pahoitti mielensä: "Minua jäi vaivaamaan"

1:49
Katso video: Tällainen oli Päivi Räsäsen vastaus Paavo Väyryseen Arvostatko vai et? -ohjelmassa.

Paavo Väyrynen kirjoittaa blogissaan, että Päivi Räsäsen anteeksipyyntö on hyväksytty.

Kansanedustaja Päivi Räsänen lähetti tänään aamulla julkisen anteeksipyynnön Paavo Väyryselle. Pahoittelut koskivat Räsäsen arviota Väyrysestä Uutisaamun Arvostatko vai et -osiossa.

Arvostatko vai et -osiossa haastateltavan on nopeasti valittava mielipiteensä joukkoon ajattomia ja ajankohtaisia aiheita. Kannaksi on valittava joko "yliarvostettu" tai "aliarvostettu". Väyrysestä Räsänen oli kuvannut yliarvostetuksi.

Väyrynen kertoo blogissaan hyväksyvänsä Päivi Räsäsen anteeksipyynnön, mutta häntä jäi kuitenkin vaivaamaan tietyt asiat kohua herättäneessä haastattelussa.

– Minua jäi kuitenkin vaivaamaan se, että Päivi perusteli ja näköjään edelleen perustelee lausuntoaan minun toiminnallani viime vuosina. Tämä osoittaa kuinka heikosti hän on noiden vuosien tapahtumia seurannut, Väyrynen kirjoittaa blogitekstissään.

– Jos olisi seurannut, hänen olisi tullut ja tulisi omaatuntoaan seuraavana poliitikkona toimintaani erityisesti arvostaa.

Väyrynen kertoo, ettei toistaiseksi ole saanut Päivi Räsäseltä sähköpostia.

Väyrynen jatkaa blogitekstissään tämän jälkeen, että hän koki tehneensä kaikkensa estääkseen Keskustan romahduksen vuonna 2015 eduskuntavaalien jälkeen.

Katso Päivi Räsäsen Arvostatko vai et? -jakso yläpuolelta löytyvältä videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja