Päätös Veikkausliigan loppukaudesta siirtyy jälleen – MTV Urheilun tiedot: Seurojen äänet jakautuivat tasan 6–6

Veikkausliigan loppusarjojen kohtalo on seuraavaksi Palloliiton hallituksen käsissä. Veikkausliigan hallituksen päätöksellä loppusarjat pelataan, mutta vain jos liitto myöntää sarjalle yhden ylimääräisen viikon marraskuun lopusta.

Keskiviikkona kokoontuneella Veikkausliigan hallituksella oli vaikeuksia päästä yksimielisyyteen tämän kauden loppusarjojen kohtalosta.

MTV Urheilun tietojen mukaan seurojen äänet jakautuivat tasan 6–6, kun kysyttiin, tulisiko loppusarjoja enää pelata tällä kaudella. Kun riittävä määrä seuroja ei ilmoittanut halustaan lopettaa kausi runkosarjaan, alkuperäistä suunnitelmaa viiden kierroksen loppusarjojen pelaamisesta ei muutettu.

Koska runkosarjan päätöskierros on tarkoitus pelata 4. marraskuuta, aikataulu loppusarjojen pelaamiselle on kuitenkin äärimmäisen tiukka. Siksi Veikkausliigan hallitus katsoi, että sarja tarvitsee niiden järjestämiseen ylimääräisen viikon marraskuun lopusta.

Alun perin kauden piti päättyä 22. marraskuuta, mutta uuden suunnitelman mukaan kausi päättyisikin vasta 30. marraskuuta.

Uusi suunnitelma pitää kuitenkin vielä hyväksyttää Palloliiton hallituksella huomenna torstaina. Liiton hallituksen käsissä on lopulta koko loppusarjojen kohtalo, sillä jos ylimääräistä viikkoa ei myönnetä Veikkausliigalle, loppusarjat jäävät kokonaan pelaamatta ja kausi päättyy runkosarjaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja