Ozzy Osbourne muuttaa takaisin kotikonnuilleen Isoon-Britanniaan: "Olen saanut tarpeekseni"

0:46
Ozzy Osbourne haluaa takaisin kotiin.

Laulaja Ozzy Osbourne haluaa pois Yhdysvalloista.

Rokkikukko Ozzy Osbourne, 73, aikoo pakata tavaransa ja muuttaa Los Angelesista takaisin kotimaahansa Isoon-Britanniaan vaimonsa Sharon Osbournen, 69, kanssa. Syyksi tähän hän kertoi Yhdysvaltojen väkivaltaisuudet.

– Kaikki on helvetin naurettavaa täällä. Olen kyllästynyt ihmisten jokapäiväisiin kuolemiin. Jumala tietää, miten moni on ammuttu kouluampumisissa, Ozzy kertoi Bloombergin haastattelussa.

Ozzy nosti esille myös Las Vegasin 20 ihmisen joukkoampumisen vuonna 2017 kantrimusiikkifestivaaleilla Mandalay Bay hotellilla ja kasinolla.

– Ja Vegasissa oli massa-ampuminen konsertissa…se on aivan hullua. Minä en halua kuolla Amerikassa. En halua tulla haudatuksi Forest Lawniin. Olen englantilainen. Haluan takaisin. Mutta, jos vaimoni sanoisi, että muutamme Timbuktuun, niin muuttaisin. Mutta ei, on vain minun aikani mennä kotiin, Ozzy kommentoi.

Forest Lawn on hautausmaa Kaliforniassa, jonne monet julkisuudenhenkilöt on haudattu.

Sharon lisäsi, että Ozzyn viimeaikaiset terveysongelmat eivät ole vaikuttaneet päätökseen.

– Tiedän, että ihmiset ajattelevat niin. Se ei ole niin. Kyse on vain ajasta. Amerikka on muuttunut niin rajusti. Tämä ei ole Yhdysvallat ollenkaan. Siinä ei ole mitään yhdistynyttä. Tämä on tällä hetkellä todella outo paikka elää, Sharon kertoi.

Ozzy ja Sharon aikovat muuttaa 120 vuotta vanhaan Welders Houseen, joka sijaitsee Buckinghamshiressä, Isossa-Britanniassa.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja