Ovella odotti ajattelevainen yllätys – ilahtuneen lähetin reaktio tallentui ovikameraan

Cassie oli jättänyt läheteille mukaan napattavaksi välipaloja ja eräs lähetti kiitti häntä eleestä hauskalla tavalla, kertoo Daily Mail.

Wisconsinin Racinessa asuva Cassie Lynn Hilt jakoi ihastuttavan videon lähetistä, joka ryhtyi laulamaan nähtyään oven suuhun jättämän korin täynnä välipaloja mukaan napattavaksi. Lähetin ilahtunut reaktio tallentui ovikameraan ja Cassie jakoi sen Facebookissa 7. joulukuuta.

Videolla näkyy, kuinka lähetti kävelee kuistille ja huomaa, että oven suussa on korissa välipaloja. Ohessa olevassa lapussa lähettejä kehotetaan ottamaan siitä mukaan mieleistään evästä.

Huomattuaan lapun lähetti katselee korin sisältöä ja laulaa tekstin ääneen eväitä tutkiessaan. Hän päätyy valitsemaan juomapullon, kiittää ja näyttää peukkua kameralle. Sitten hän näkyy poistuvan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hän on tähän mennessä huikein kuski, joka meillä on käynyt! Hän sai meidät todellakin hymyilemään! Cassie hehkutti.

Video toi hyvää mieltä katsojille

Video näyttää ilahduttaneen Cassien julkaisun nähneitä. 

– Vau, miten siistiä! eräs kommentoi.

– Tämä piristi päivääni! toinen iloitsi.

Lähetit ovat ennenkin tempaisseet hauskalla tavalla. Eräs kuski sai taannoin kiitosta ymmärrettyään vitsikkään tehtävänannon huikealla tavalla. Eräs toinen pakettitoimittaja taas antoi asiakkaalle toimituksen päälle turvallisuusvinkin, josta hän sai kiitosta sosiaalisessa mediassa.

Tämä lähetti puolestaan pelästyi pahanpäiväisesti halloween-koristeita:

Lue myös:

    Uusimmat