Ovatko Cameron Diaz ja Jude Law Hollywoodin uusi tähtipari?

Onko tässä uusi Hollywood-pari? Huhut kertovat, että Cameron Diaz ja Jude Law on nähty romanttisissa tunnelmissa yksityishotellissa.

Cameron Diaz, 39, ja Jude Law, 39, näyttelivät rakastavaisia vuoden 2006 elokuvassa The Holiday. Huhujen mukaan parilla olisi nyt sutinaa myös todellisuudessa, sillä heidät oli bongattu kuhertelemassa Los Angelesin hienossa Chateau Marmont -hotellissa. Silminnäköijöiden mukaan pari suuteli avoimesti sisäpihalla ennen kuin he hiippailivat läheiseen bungalowiin.

– Kun joku heitti "hankkikaa huone", he ottivat vinkistä vaarin, lähde kertoo In Touch -lehdelle.

Cameronin ja Juden yhteinen ystävä, näyttelijä Gwyneth Paltrow'n uskotaan yrittäneen saattaa kaksikkoa yhteen viime vuodesta lähtien. Aiemmin Cameron on tapaillut muun muassa Justin Timberlakea ja Sean Combsia.

Cameronin väitetään kieltäytyvän lukemasta käsikirjoituksia, joissa potentiaalinen roolihahmo olisi yli 40-vuotias, vaikka saavuttaa kyseisen rajapyykin elokuussa 2012. Kaunotar on kuitenkin hiljattain sanonut, ettei välitä vanhenemisesta.

– Mielestäni ihminen vain paranee iän myötä. Tiedät mitä haluat, sinusta tulee henkisesti, tunteellisesti ja fyysisesti vahva, Cameron kertoi.

People.com puolestaan uutisoi silminnäköijöiden nähneen Chateau Marmont -hotellin sisäpihalla aivan toisen tunnetun tähtiparin, nimittäin Jennifer Anistonin ja Justin Therouxin. He viettivät aikaa suuremman seurueen kanssa, mutta kikattelivat lähtiessään rakastuneen näköisinä.

Lue lisää:


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja