Outoon pinteeseen päätynyt Seat olikin oikea jättipotti Helsingin poliisille – asialla todellinen kauhukaksikko

Rikostoimittajan kojelautakamera tallensi BMW-kuskin törttöilyn Helsingissä 0:12
Rikostoimittajan kojelautakamera tallensi BMW-kuskin törttöilyn Helsingissä.

Erikoiseen pinteeseen joutuneen Seatin kuljettajaa ja matkustajaa epäillään useista rikoksista.

MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä nappasi keskiviikkoaamun työmatkallaan kuvan erikoisesta näystä.

Hämeenlinnanväylältä kohti Metsälää johtavalla rampilla seisoi nimittäin harmaa Seat-merkkinen henkilöauto "pysäköitynä" kaiteen päälle.

Auto oli ajautunut kaiteen päälle niin siististi, että parkkeeraus näytti jopa tarkoitukselliselta.

Seatin ympärille kiedotuista nauhoista päätellen virkavalta oli jo käynyt paikalla. Otimmekin yhteyttä Helsingin poliisiin selvittääksemme, miten auto oli kaiteen päälle päätynyt.

Kaikki enemmän tai vähemmän pielessä

Poliisin mukaan Metsälän liittymässä sattui eilen tiistaina klo 14.38 liikenneonnettomuus. 21-vuotiaan naisen ohjastama Seat päätyi kaiteen päälle sen jälkeen, kun tällä oli tullut riitaa vieressä istuneen 26-vuotiaan miehen kanssa, joka oli yllättäen tarttunut ohjauspyörään.

Poliisi kertoo tutkivansa tapauksen osalta useampaakin rikosta. Sekä miehen että naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, sillä huumetesti näytti kummallekin positiivista amfetamiinin osalta. Näin ollen poliisi epäilee heitä myös huumausaineen käyttörikoksesta.

Kaiteen päälle ajautumista tutkitaan molempien osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Kumpaakin epäillään myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska kummallakaan ei ollut ajokorttia.

Kaiken muun lisäksi rattiin tarttunutta miestä epäillään väärän henkilötiedon antamisesta, sillä tämä oli ilmoittanut poliisille väärän nimen.

Lue myös:

    Uusimmat