Outo uutuus maailmalta: Hauku treffiseuralainen lyttyyn

Maailmalta kuuluu kummia. Speed datingin sijaan nyt käydään speed hating -treffeillä, joissa kumppania saa haukkua niin paljon kuin haluaa. Kysyimme suomalaisilta sinkuilta, miltä ajatus vihatreffeistä kuulostaa.

Speed dating on jo vanha tuttu tapa tapailla miehiä. Pikatreffien ajatus on, että pareille annetaan vain hetki aikaa keskustella toistensa kanssa. Tänä aikana treffikumppaniin yritetään tehdä vaikutus – usein imartelemalla.

Nyt maailmalla on kuitenkin vielä omituisempi treffivillitys. Speed hating toimii samalla periaatteella kuin speed dating, mutta flirttailun sijaan treffeillä annetaan ihmisille mahdollisuus haukkua itseä, treffiseuralaista tai koko maailmaa. Ajatus on, että solvatessaan ihminen on luovimmillaan. Samalla voi saada vihiä kumppanin arvomaailmasta, verbaalisista kyvyistä ja älykkyydestä.

Sinkut: Speed hating ei kiinnosta

Kysyimme suomalaisilta sinkuilta, miltä ajatus speed hatingista tuntuu maassa, joka tunnetaan ujoista ihmisistä ja pidättyväisyydestä.

Salla, 33, on ollut sinkkuna muutaman vuoden ja kokeillut parisuhdemarkkinoilla kaikenlaista. Erityisesti nettideittailu on vienyt Sallan monenlaisiin outoihin tilanteisiin. Rohkea Salla ei arastele tutustua miehiin ja ajatus speed hatingista on hänen mielestään varsin mukiinmenevä. Itse hän ei kuitenkaan speed hatingiin osallistuisi.

– Deittailu saa nykyisin muutenkin jo hyvin erikoisia piirteitä. Kannatan ihan perusdeittailua ilman mitään erikoista teemaa. Huumorilla voisin kyllä mennä mukaan. Esittäisin oikein inhottavaa ämmää, joka haukkuisi kaiken mikä liikkuu, Salla naurahtaa.

Pari vuotta sinkkuna viihtynyt Anna, 25, on treffaillut miehiä vain perinteiseen tapaan. Treffikumppanit ovat löytyneet yleensä illanviettojen aikana. Annan mielestä speed hating kuulostavaa todella omituiselta ajatukselta. Häntä vapaaehtoisesti haukuttavaksi meneminen ei houkuttele lainkaan.

– Jos tapahtumaan joutuisin, yrittäisin vaan etsiä järkevää tyyppiä, jonka kanssa voisimme lähteä koko paikasta pois, Anna pamauttaa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock/Creatista

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja