Oulun Lipolla maksuja rästissä – uhataan superpesislisenssin menettämisellä

Pesäpalloliitto uhkaa Oulun Lippoa superpesislisenssin menettämisellä, jos seura ei "hoida pelaajien eläkevakuutusmaksuja kuntoon".

Pesäpalloliitto vaatii miesten Superpesiksessä pelaavalta Oulun Lipolta rästissä olevien pelaajien eläkemaksujen välitöntä maksamista ja selvitystä pelaajiensa vakuutusturvasta 1.10.2016–30.9.2017 välisenä aikana.

Lippo Pesiksen tulee myös antaa Pesäpalloliitolle kirjallinen selvitys 9.1.2018 mennessä pelaajiensa vakuuttamisesta ajanjaksolla 1.10.2016–30.9.2017.

Riippumatta tästä selvityksestä ja lopullisesta kurinpitopäätöksestä Lippo Pesiksen täytyy maksaa kurinpitosanktioina superpesislisenssin menettämisen uhalla vähintään kaikkia maksamattomia vakuutusmaksuja vastaava summa viimeistään 31.1.2018.

Lippo Pesiksen muu taloustilanne ja sen mahdolliset vaikutukset superpesislisenssiin käsitellään viimeistään maalis-huhtikuun vaihteessa.

Lähde: Pesäpalloliiton tiedote

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja