Oululainen tanssiryhmä herkisti Jorma Uotisen Talentissa finaalipaikan arvoisesti: "Se oli meille iso asia"

MDD 5:42
Tällainen oli MDD:n tuomarit hurmannut semifinaaliesitys

Oululaispoikien tanssi ryhmä MDD on hurmannut Talentissa jo tuomariston ja juontajan. Se riitti finaalipaikkaan.

Oululainen tanssiryhmä MDD (Men Don't Dance) räjäytti sunnuntaina pankin Talent Suomi -ohjelman ensimmäisessä semifinaalissa nappaamalla jo toisen kultaisen napin peräkkäin.

Tuomariston yksimielinen päätös tiesi samalla paikkaa finaalissa ja antoi tanssijanelikolle uskoa omaan tekemiseensä. Edellisellä viikolla kultaista nappia painoi juontaja Mikko Leppilampi.

– Yllätys oli, että saatiin kultainen nappi jo toista kertaa. Oli mahtavaa, että koko tuomaristo tykkäsi niin paljon! Jami Vähäsaari iloitsi maanantaina MTV Uutisten haastattelussa.

Olli Sukuvaara paljastaa, että finaalipaikka tuntuu hyvältä erityisesti siksi, että semifinaalin esityksessä nelikko kokeili itselleenkin uudenlaisia elementtejä.

Erityisesti heitä lämmitti se, että esitys herkisti tanssiguru Jorma Uotisen, sillä Talentia varten perustettu ryhmä tekee koreografiansa kokonaan itse.

– Se oli meille iso asia, että legenda herkistyy ja tykkää meistä. Se on ollut suurin tavoite, että Jorma tykkää meistä.

Finaalipaikan mukanaan tuomia fiiliksiä kaikki kuvailivat mahtaviksi ja sanoivat, että finaalipaikka oli jo suuri saavutus.

– Tuli varma olo meidän tekemisestä, Sampo Stevenson summasi.

Sunnuntain semifinaali käytiin tyhjän katsomon edessä koronariskien minimoimiseksi. Tämä konkretisoitui erityisesti silloin, kun kultaista nappia painettiin: tällä kertaa yleisö ei noussut seisomaan ja hurraamaan, kuten edellisellä kerralla.

– Tuli tosi tyhjä olo. Ei oikein tiennyt, mitä tehdä, kun ei ollut sellaista haippia kuin siinä ekassa, Sampo pohti.

Jami sanoo, ettei miettinyt liikaa tilannetta, koska musiikista sai energiaa. Olli puolestaan kertoi, että tanssijat yrittivät jo ennakkoon valmistautua siihen, ettei paikalla ole yleisöä.

– Yleisöstä tulee yleensä tosi paljon energiaa tanssiin, ja se on mulle tärkeää, mutta tilanteisiin pitää sopeutua. Teimme harjoitteita, että saadaan energiaa esitykseen muulla tavalla, hän kertoi.

Talent-finaaliin nelikolla on jo rakenne suunniteltuna, mutta koreografiaa ei ole vielä lyöty lukkoon. 

Talent Suomi -ohjelman semifinaalit jatkuvat MTV3-kanavalla sunnuntaina kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat