Oscar-gaala 2011: Kauneimmat ja kauheimmat kampaukset

Oscar-gaala 2012 on ovella. Verestä muistojasi ja katso kuvat vuoden 2011 Oscar-gaalan mieleenpainuvimmista kampaustyyleistä! Millaisia hiustyylejä punaisella matolla nähdään tänä vuonna?

Oscar-gaalassa 2011 nähtiin upeita hiustyylejä – sekä vähemmän loistokkaita juhlalookeja. Osa tähdistä käänsi katseita niin puvullaan kuin kampauksellaan. Oscar-voittaja Natalie Portmanin tyylikäs toispuoleinen juhlakampaus sopi täydellisesti gaala-iltaan. Kampausta ja pukua juontohommissa tiuhaan tahtiin vaihtanut Anne Hathaway oli ilmestys jokaisessa lookissa. Gwyneth Paltrown suorat, aukinaiset hiukset eivät olleet kovin juhlavat, mutta sopivat tähden tyyliin.

Kaikki kaunottaret eivät kuitenkaan olleet täysin onnistuneet juhlakampauksen luonnissa. Helena Bonham Carter oli tapansa mukaan valinnut hiukan liian lennokkaan tyylin, kun taas Cameron Diaz näytti suoraan sängystä nousseelta. Scarlett Johanssonin huolimaton kampaus tuntui latistuneen matkalla, mutta Sharon Stonen korkea pehko suorastaan kauhistutti.

Katso kuvagalleria vuoden 2011 Oscar-gaalan kampauksista


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja