Mainos

Osallistu kilpailuun

Oletko jo löytänyt Naantalin Kylpylän sivuilta kaikki ne palaset, jotka sinun mielestäsi tarvitaan täydellisen Helmi-päivän rakentamiseen? Hienoa! Nyt pääset osallistumaan kilpailuun, jossa voit voittaa itsellesi unohtumattoman loman Naantalin Kylpylässä.

Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille.

Klikkaamalla linkkiä "Hae vastauslomake" saat Helmen klubitunnusten avulla näytölle lomakkeen, johon voit kirjoittaa oman vastauksesi.

Kerro meille, kenen kanssa kylpylään menisit, missä haluaisit Helmi-loman aikana Naantalin Kylpylässä asua ja syödä, mitä hoitoja pakettiin pitäisi kuulua, kuinka monta päivää loma voisi kestää ja mitä se korkeintaan saisi maksaa.

Työ on iso, mutta niin on palkintokin. Muista myös, että kun kilpailu on ohi, vastauksista kootaan tuote-ehdotus, jonka Helmi-naisten testiryhmä pääsee testaamaan, ennen kuin palvelu otetaan tuotantoon!

Kaikkien 15.5.2010 mennessävastanneiden kesken arvotaan Palkinnon arvo on 500 euroa.

Osallistuminen Helmen kilpailuihin edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa Helmi-klubissa. Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy.

Huom! Helmen kilpailuvastauksia voidaan julkaista Helmi-medioissa ja kilpailuun mahdollisesti liittyvien yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaaleissa ilman eri korvausta.

Jos kilpailu on arvonta kaikkien vastanneiden kesken, palkinnosta maksetaan arpajaisvero, josta vastaa MTV3 tai kilpailun järjestävä yhteistyötaho. Jos kilpailussa palkitaan paras suoritus, mahdollinen voitto on kilpailijalle veronalaista tuloa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.