Mainos

Osallistu kilpailuun - Voita Cesaria Evoran musiikkia

Sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus voittaa upea Cesaria Evoran levypaketti. Osallistu kilpailuun ja voita!

Suomalaisten rakastama Kap Verdeltä kotoisin oleva laulaja Cesaria Evoran, 68, ura on kestänyt jo yli 20 vuotta. Kap Verdeläisen laulajattaren suosion salaisuus on hänen vahva ja koruton äänensä sekä hänen tyylinsä esiintyä lavalla paljasjaloin, joka toi hänelle lempinimen paljasjalkainen diiva (barefoot diva).

Evora on julkaissut uransa aikana 11 albumia ja 3. maaliskuuta julkaistiin 3CD:n Best Of –kokoelma, joka sisältää 48 suosituinta kappaletta tähden uran varrelta.

Cesaria Evora tekee aktiivisesti myös hyväntekeväisyyttä. Hän toimii maailman elintarvikeohjelman lähettiläänä, joka tukee kouluruokailuohjelmaa, jonka kautta yli 15 miljoonaa lasta 69 maassa ympäri maailmaa saa ravitsevan kouluaterian. Evoran musiikki tuo lämpimän tuulahduksen Kap Verden auringosta ja se saattakin olla tähden suuren suosion salaisuus täällä kylmässä pohjolassa.

Kerro meille vastauskentässä, minkälaisessa tilanteessa luot tunnelmaa musiikilla.

Arvomme kaikkien vastanneiden kesken viisi 3CD:n Best Of –kokoelmaa. Kilpailu päättyy 14.5. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Voit osallistua

Osallistuminen Helmen kilpailuihin edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa Helmi-klubissa. Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy.

Voit myös ostaa Cesaria EvoranlevyjäStoresta.

Huom! Helmen kilpailuvastauksia voidaan julkaista Helmi-medioissa ja kilpailuun mahdollisesti liittyvien yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaaleissa ilman eri korvausta.

Jos kilpailu on arvonta kaikkien vastanneiden kesken, palkinnosta maksetaan arpajaisvero, josta vastaa MTV3 tai kilpailun järjestävä yhteistyötaho. Jos kilpailussa palkitaan paras suoritus, mahdollinen voitto on kilpailijalle veronalaista tuloa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.