Mainos

Orlandon ampuja viestitteli vaimolleen verilöylyn aikana – halusi tietää uutiset

Poliisitutkinnassa on selvinnyt, että Orlandon ampuja ja hänen vaimonsa lähettivät toisilleen tekstiviestejä yökerhoverilöylyn aikana.

CNN:n mukaan Omar Mateen viestitteli vaimonsa kanssa noin 4:ltä aamuyöllä pari tuntia sen jälkeen kun hän oli aloittanut hyökkäyksen yökerhoon. Mateen piileskeli tuolloin yökerhon saniteettitiloissa.  Viranomaisten mukaan vaimo Noor Salman ei tuolloin tiennyt miehensä toiminnasta mitään. Myöhemmin, kun tieto ampumisesta oli tullut julki, vaimo yritti soittaa miehelleen useita kertoja.  

Omar Mateen kysyi viestissään, onko hänen vaimonsa nähnyt uutiset. Mieleltään sairas Mateen siis halusi tietää joko hänen verilöylynsä on päätyynyt uutiskanaville. CNN:n mukaan vaimon kerrotaan ainakin yhdessä vaiheessa kirjoittaneen miehelleen viestin, jossa kertoi rakastavansa tätä. 

Viranomaisten mukaan Mateenin vaimo on antanut ristiriitaisia tietoja siitä, mitä hän mahdollisesti tiesi miehensä aikeista. Hän on kuitenkin kertonut tutkijoille, että muutamaa viikkoa ennen veritöitä hänen miehensä tuhlasi tuhansia dollareita aseisiin.

Korjattu kirjoitusvirhe otsikosta klo 17.6.2016 klo 22.46.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.