Mainos

Orgasmi vaikka teeskentelemällä? Näin pääset painostuksesta!

Mitä tehdä, kun miehelläsi on päähänpinttymä odottaa sinun saavan orgasmin seksin aikana, vaikka nauttisit seksistä ilman loppuhuipennustakin? Oletko alkanut teeskennellä orgasmeja päästäksesi helpommalla? Lue tohtori Kristen Markin vinkit painostuksesta pääsemiseksi.

Onko miesystävälläsi pakonomainen tarve antaa seksin aikana sinulle orgasmi? Yrittäkö hän löytää G-pisteesi ja keksiä kaikki keinot saada sinut tulemaan, vaikka tiedät, ettet sillä kertaa ole lähelläkään? Orgasmi on usein toivottava juttu, muttet jää kaipaamaan sitä välttämättä joka ikinen kerta.

Miehesi ei ymmärrä sinua ja pitää ajatustasi outona. Olet siis päättänyt alkaa teeskennellä orgasmeja ja nyt miehesi odottaa näitä dramaattisia eleitä joka aktin päätteeksi. Miehesi pakonomainen yrittäminen vaivaa sinua. Pitäisikö sinun myöntää miehellesi totuus, vai unohtaa orgasmit kokonaan? Tohtori Kristen Mark kertoo.

– Kukaan ei anna sinulle orgasmia, vaan saat orgasmin. Vaikka se saattaa vaikuttaa kumppanilta saadulta lahjalta, se on ollut sinulla koko ajan. Miehesi pitäisi painaa tämä asia mieleensä! Monet miehet (ja jotkut naiset) näkevät orgasmin jonain hyväksynnän leimana sille, että olet nauttinut seksistä. Jos mies pitää outona ajatustasi siitä, ettet tarvitse orgasmia joka kerta, olette kuitenkin puhuneet asiasta. Se on hyvä, Mark sanoo.

Painostus vaikuttaa myös parisuhteeseen

Kristen Markilta heruu kuitenkin ymmärrystä myös miehen ajatusmaailmalle: vain noin 30 prosenttia naisista saa orgasmin yhdynnän aikana ja lähes kaikki tarvitsevat jonkin virikkeen samanaikaisesti klitorikselle. Prosentuaalisesti pienempi luku on kokenut G-pisteestä lähtevän orgasmin.

– En tarkoita, ettei orgasmin saaminen olisi mahdollista, se on. Jos miehesi painostus kuitenkin häiritsee sinua, tällä tiedolla voit selittää hänelle, ettei ajatuksissasi tai siinä, ettet laukea joka kerta, ole mitään outoa, Mark kannustaa.

Jotkut naiset teeskentelevät orgasmin juuri siksi, että saavat partneriltaan painostusta osakseen.

– Kenties ajattelet, että miehesi ei nauti seksistä yhtä paljon ellet saa orgasmia. Tai että hän ajattelee epäonnistuneensa tyydyttämisessäsi, vaikkei se sitä tarkoita. Ajattelet pääseväsi helpommalla teeskentelemällä orgasmin. Tämä kuitenkin antaa hänelle väärän vaikutelman siitä, että olet tyydytetty, vaikket olekaan. Voit todellakin olla tyydytetty ilman orgasmiakin, mutta hänen painostuksellaan se on epätodennäköistä, Mark kertoo.

Painostus vaikuttaa seksielämäsi lisäksi myös parisuhteeseenne. Mark onkin sitä mieltä, että sinun on lakattava teeskentelemästä ja kertoa miehellesi, miten painostaminen vie ilon tyydytyksestäsi.

– Pelastaaksesi seksuaalinen tyydytyksesi suhteessanne jonkin on muututtava. Vain sinä tiedät, aiheutuuko siitä harmia, jos kerrot puolisollesi teeskennelleesi orgasmeja. Päätä itse, haluatko paljastaa asian vai et. Tärkeämpää olisi, että miehesi päivittäisi tietojaan naisen orgasmista: toivottavasti hän ymmärtää, että seksi tarjoaa paljon muitakin upeita asioita, kuin orgasmin, Mark sanoo.


MTV3/Helmi

Lähde: Lemondrop.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.