Örebro-hyökkääjä taiteili häikäisevän osuman – Brynäs kuittasi nopeasti ja marssi voittoon

Örebro-hyökkääjä taiteli komean osuman – Brynäs kuittasi nopeasti 2:43

Brynäs kukisti Örebron lukemin 3-2 lauantain SHL-kierroksella. Illan komeimmasta osumasta vastasi Örebron Tyson Spink.

Spink sai kiekon keskialueella ja harhautti Brynäsin puolustuksen komealla jalkakikalla. Spink kiersi vielä Brynäsin maalin ja laittoi pelivälineen tyylikkäästi vanhanaikaisella reppuun ajassa 49.09.

Brynäs kuittasi osuman kuitenkin minuutin päästä, kun Jesper Jensen toi isännät tasoihin. Tasoituksesta puhtia saanut Brynäs iski voittomaalin, kun ottelua oli pelaamatta hieman alle kuusi minuuttia.

Joel Kellman polkaisi vasemmalta Örebron alueelle ja laukoi terävällä rannekudilla kiekon verkkoon.

Örebron suomalaiset Jere Sallinen, Kristian Näkyvä ja Rasmus Rissanen jäivät ottelussa ilman tehopisteitä. Tappio oli Örebrolle jo viides perättäinen SHL:ssä.