Mainos

Opiskelijaboxin muutos

Tällä kerralla muutoksen kohteena on Turun ylioppilaskylässä asuvan Mikan yksiö. Haasteena ovat asunnon pieni koko ja sisustamisen rajoitukset itse asunnossa. Pienen kodin sisustamisessa on aina tärkeää tarkastella kaikkien tilaan tuotavien kalusteiden käyttötarkoitusta. Muutoksen suunnitteli Tomi Kouvola.

Opiskelija-asunnon seinien maalaaminen on täälläkin kielletty, mutta koska poraaminen on sallittua, hyödynnettiin se muutoksessa. Niinpä säilytyskalusteita lisättiin seinille melko paljon. Kaikki kankaiset säilyttimet ovat samaa Reisenthalin sarjaa ja siirrettävissä myöhemmin seuraavaan asuntoon. Kokonaisuuteen kuuluvat myös pyykkikori ja oranssit laatikot.

Pyöreitä muotoja kirpputorilta

Sänkytekstiileihin ja verhoihin satsattiin, sillä ne on myös helppo muuttaa mukanaan. Finlaysonin tekstiilit antavat särmää huoneeseen ja tuovat lisää kaivattua väriä vaikka seiniä ei olekaan maalattu. Matto löytyi Mikan äidiltä.

Pyöreitä muotoja löysimme kirpputorilta. Uusi käsinojallinen retrotuoli käy työtuolista ja myös kevyestä nojatuolista. Lisää 70-luvun hauskoja muotoja tuo väreihin koodattu jalkalamppu. Pienet jakkarat maksoivat 5 euroa kappaleelta ja uuden maalin avulla teimme niistä kokonaisuuteen sopimat varatuolit ja -pöydät. Lisää pyöreyttä tuo pyöreä magneettitaulu työpöydän päällä.

Hieman meksikolaistunnelmaa luotiin seinätarroilla. Vihreä väri on yleensäkin melko turvallinen sisustuksessa, koska luonto on täynnä vihreän eri sävyjä. Nämä tarrat ovat myös helppo asentaa ja ennen kaikkea ne lähtevät tarvittaessa mukavasti pois jättämättä jälkiä.

Tekstiilit:

Finlayson , Eerikinkatu 7,Turku (020 72 13 721)

www.finlayson.fi

Reisenthel säilytyskalusteet:

Reisenthel, Tiedustelut Prodessia (09-56 17 550)

Pyöreä megneettiliitulaulu:

Kotona Design

www.kotonadesign.fi

Jälleenmyynti:

Sisustuksen Koodi (020 79 40 880)

www.sisustuksenkoodi.fi

Sisustustarrat:

Zocca

www.zocca.fi

Kirpparilöydöt:

Euro Kirppis, Turku (02-880 2780)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.