"Onneksi F1-aika-ajot peruttiin" – supertaifuuni runtelee Japania, myrskyn keskeltä raportoineen Mervi Kallion sateenvarjo koki kovia

Formula ykkösten viikonlopun ohjelmaan vaikuttanut supertaifuuni Hagibis on rantautunut Japaniin

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Japanin GP suorana 11.-13.10.
La: ajotapahtumat peruttu taifuunin takia
Su: aika-ajot klo 3.55, Japanin GP klo 8.05, ennakkotunnelmat klo 7.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

C Moren F1-tiimi majoittuu Yokkaichissa, joka sijaitsee noin 20 kilometriä Suzukan radasta pohjoiseen. Toimittaja Mervi Kallio selvitti myrskyn tilannetta noin klo 9.30 Suomen aikaa eli klo 15.30 paikallista aikaa.   

– Täällä ollaan tuulessa ja tuiverruksessa. Aika puuskittainen tuuli, jonkin verran sataa vettä. Täällä myrsky ei ole rajuimmillaan, Kallio selvittää yllä olevalla videolla. 

Hirmumyrskyn odotetaankin koettelevan eniten Tokion aluetta. Järjestäjien ratkaisu lykätä aika-ajoja oli kuitenkin Kallion mielestä oikea.  

– Onneksi ajot peruttiin (lauantailta). Ei tässä ilmassa ja puuskittaisessa tuulessa olisi voinut ajaa. Täällä odotettiin hieman rajumpia vaikutuksia, mutta saa nähdä, jos tämä tästä yltyy iltaa kohden, kuten on ennustettu.

Säässä on odotettavissa reipas muutos sunnuntaihin mennessä. 

– Huomisaamuksi on luvattu poutaa ja jopa auringonpaistetta, eli kaiken pitäisi olla kunnossa, kun aika-ajot starttaavat Suomen aikaa klo 4 sunnuntaiaamuna, Kallio päättää.  

Lue myös:

    Uusimmat